TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Błędy aktualizacji... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51252)

MarekS 14.07.2010 17:30

Odp: Błąd aktualizacji...

A ja mam takie pytanie:
Czy ktoś patrzył co jest w tym dzienniku?
Bo to tak do końca nie wiadomo, czy przeszkadzają jakieś dodatki czy jest to po prostu błąd podczas ściągania aktualizacji z sieci.

RafcioxD 18.07.2010 19:37

Odp: Błąd podzczas aktualizacji

Cytat:

Napisał figa (Post 1057511)
ilona, nie masz przypadkiem tego hacka na suwaki wgranego?
http://www.modthesims.info/download.php?t=344369

Jeśli masz to skasuj bo to on uniemożliwia uruchomienie gry (u mnie tak było). Jeśli go nie posiadasz to pozbądź się na chwilę innych hacków i sprawdź czy gra zadziała.

Co do cenzury to nie polecam wklejania zmodyfikowanego pliku, gdzieś się spotkałam z opinią aby pliki gry zostawiać w spokoju, lepiej użyć moda >>> http://www.modthesims.info/download.php?t=343951

chciałbym spytać gdzie znajdują się hacki do gry, których wlaśnie mógłbym się pozbyć, gdyż po aktualizacji gra nie chce się uruchomić. moze tez mam tego hacka na suwaki ale niestety link nie dziala i nie wiem gdzie moge go znalezc.

słonko 18.07.2010 19:45

Cytat:

Napisał MarekS (Post 1275241)
A ja mam takie pytanie:
Czy ktoś patrzył co jest w tym dzienniku?
Bo to tak do końca nie wiadomo, czy przeszkadzają jakieś dodatki czy jest to po prostu błąd podczas ściągania aktualizacji z sieci.

Ja próbowałam,ale nie mogłam zobaczyć - nie wiem czy to wina systemu (mam 7). Nie mam pojęcia...

l_i_m_o_n_k_a 29.07.2010 21:08

Po aktualizacji wyświetla mi się " Nastąpił błąd podczas uruchamiania , więcej informacji zobacz w dzienniku" już kilkakrotnie instalowałam grę , za każdym razem po aktualizacji jest ten sam błąd. Są to simsy 3 . PROOOSZĘ O POMOC !!

Pannazproblemami 05.08.2010 11:50

Problem z aktualizacją 4.2

Witam. To mój pierwszy problem na tym forum, więc proszę - gdyby takie pytanie pojawiło się wcześniej albo gdybym złamała jakiś punkt regulaminu to proszę tylko mi powiedzcie. Wracając do problemu - wczoraj chciałam zagrać i wyświetlił i się komunikat o najnowszej aktualizacji. Jako że nigdy nie miałam z nimi problemów to włączyłam instalację. Potem coś się sknociło i gra nie chciała się uruchomić. Coś tam pogmerałam odinstalowałam i znów zainstalowałam gry (mam podstawę i dodatek kariera) ale gra nadal nie chce się uruchomić. Bardzo proszę o pomoc. I z wielkim żalem muszę donieść, że jestem kompletnie zielona w tych sprawach, więc jeśli mogę poprosić to zwracajcie się do mnie jak najprostszym językiem :)

cherrie 10.08.2010 20:21

aktualizacja

Miałam najnowszą wersję gry i przez przypadek zainstalowałam starszą. Teraz nie mogę uruchomić gry, bo muszę jakby zatwierdzić najnowszą wersję. wiecie jak to zrobić?

Liv edit: przenoszę do "problemów z aktualizacją".

Levkoni 11.08.2010 11:54

Słuchajcie mam pytanie odnośnie kolejności instalowania tych aktualizacji. Są same problemy. Zainstalowałem sobie na kompie nowym TS3 i Wymarzone Podróże. Mam teraz grę w wersji 2.0.86.002002. W aktualizacjach do pobrania program startu wyświetla mi tą ostatnią tylko, ale z tego co pamiętam muszę instalować wszystkie po kolei? Bo jak zainstaluję tylko ostatnią to nie pójdzie gra pewnie? Podpowiedzcie bo ja już się w tym pogubiłem, a nie chcę reinstalować znowu gry, bo już to dziś musiałem robić, bo pomieszałem aktualizacje. Niech szlag trafi tych twórców. Aha i nie mogę uruchomić stwórz świat. Wcześniej pojawiał mi się komunikat, że trzeba zaktualizować grę, a teraz że narzędzie stwórz świat jest niezgodne z wersją gry i że trzeba ściągnąć nową wersję Stwórz Świat. A ściągałem dzisiaj przecież ze strony EA. POMOCY!

beata18ns 14.08.2010 09:30

witam ja akutualizowalam wczoraj 1.14/2.9/3.5/4.2 ta aktualizacje i oczywiscie jest problem bo gra sie nie uruchamia, pisze ze nie mozna uruchomic gry, przeinstaluj gre podstawowa. jak temu zaradzic, da sie jakos bez instalowania wszystkiego od nowa? mam problem z odpaleniem płyty. bardzo prosze o odpowiedz i pomoc

beata18ns 14.08.2010 22:59

przeinstalowalam gre podstawowa, i teraz co.. odpalam kariere a tam ze mam niezgodna wersje gry podstawowej i zebym zaktualizowala, aktualizuje a tam znowu to co wczesniej ze nie mozna uruchomic zainstaluj ponownie podstawowa gre, wiec super.. nie wiem jakie jest rozwiazanie bo juz tak 3 raz robie..

miisiaa 18.08.2010 14:35

Witam,

Mam taki problem. Kupilam tydzien temu oryginalna gre The Sims 3, ale z drugiej reki. Po tygodniu dokupilam oryginal gry The sims 3 Nowoczesny Apartament. Dzisiaj gra przyszla, chce ja zainstalowac - a tutaj mi wyskakuje komunikat przy rozpoczeciu instalacji: "Zainstalowana wersja The Sims3 nie moze byc zaktualizowana i nie jest zgodna z gra The Sims 3 Nowoczesny Apartament Akcesoria"..... Przepraszam, ale o co moze chodzic? Juz nic z tego nie rozumiem.... :( Blagam o pomoc :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:37.