TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Gra się wyłącza - ostateczny temat. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53547)

Arkia 29.10.2011 09:33

Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.

Błagam was, pomóżcie. Mam ten sam problem, co dwie osoby wyżej. Mianowicie po zainstalowaniu Zwierzaków gra ciągle się wyłącza. Albo się po prostu zacina i w jednym miejscu ekranu kursor jest niesimsowy, albo wraca mnie do pulpitu i pisze, że Windows pobiera informacje o problemie, czy inne głupoty. W obydwu przypadkach muszę w końcu resetować kompa. No co ja mam robić, bo przecież tak się nie da grać, nawet się nie da wejść do rodzinki, bo się stopuje ładowanie i koniec, trzeba resetować! Wywaliłam folder z modami, nie pomogło.

Searle 29.10.2011 09:48

Macie dużo pamięci wirtualnej?

Arkia 29.10.2011 10:15

Pamięci wirtualnej, czyli czego? Wikipedia oczywiście wyjaśnia to strasznie naukowo.
Miejsca na dysku, gdzie mam simsy, jest dużo.

Kamis 29.10.2011 10:45

Mam ten sam problem D:
miejsca mam w pizdv
Jakotako pomaga to, jak wyłączę programy typu aqq/hamachi/steam itd, i internet. Spróbujcie, może wam pomoże.

rexons 31.10.2011 16:57

podczas ładowania miasta ,gra wywala do pupitu

Witam

Instalacja ts3 wp przebiegła pomyślnie.

Ale podczas ładowania miasta ładuje sie 1/4 paska i wywala mnie do pulpitu bez żadnego komunnikatu.

Pare miesięcy temu miałem zainstalowane ts3 wp i gra działała.

Ktoś wie o co chodzi?

Trykuu. 31.10.2011 17:45

AAAAR.
Dziś reinstalowałem the sims 3 + dodatek Po Zmroku.
Chciałem wgrać te przeklęte pozy więc usunąłem program z małpkami z którego korzystałem do tej pory bez problemu a chciałem wszystko wgrać tym nowym sposobem.
No i mam.
Jak chcę włączyć grę to przez chwilę jest czarny ekran a potem mnie wywala do pulpitu, bez żadnego komunikatu. :((
pomocy...

arianes 21.11.2011 20:31

Cytat:

Napisał Kamis (Post 1466118)
Mam ten sam problem D:
miejsca mam w pizdv
Jakotako pomaga to, jak wyłączę programy typu aqq/hamachi/steam itd, i internet. Spróbujcie, może wam pomoże.

Też miałam problem z wyłączaniem się gry.
Komp jest bardzo dobry, więc odrzuciłam możliwość "nie spełniania warunków".
Rada:
Do folderu TS3 Zwierzaki\Game\Bin wrzuciłam dwa pliczki: d3dx9_31.dll oraz gameplay.package. Do tego do folderu TSims 3\Game\Bin wrzuciłam d3dx9_31.dll.
Gra chodzi jak marzenie. Nic się nie wyłącza, nie zacina.
Jednak... Gra jest bez nowych aktualizacji i chodzi na wyłączonym necie.

Edit: Niestety gra nie chce chodzić przy włączonym internecie. Już po 20 min. się wyłącza (T_T)

Qaprisso 22.11.2011 15:47

Dzisiaj zainstalowałęm grę the sims 3 wraz z dodatkiem zwierzaki i gra się włącza wszystko działa do czasu gdy wybieram miasto w jakim robię rodzinę potem muzyka się wyłącza i gra się wyłącza POMOCY

Qaprisso 24.11.2011 09:26

@up udało się pomogło przeinstalowanie gry dokładnie 64 razy ;]

ultraviolence 08.12.2011 21:45

Po "chwili" bezproblemowego grania, znów mam kłopoty z grą. Chciałam przenieść swoje stare rodziny z Sunset Valley do innego miasta za pomocą NRaas Porter. Wszystko działa tak jak trzeba (do chwili pakowania rodzin). Pojawia się napis "Przetwarzam", ekran robi się czarny, po czym wywala mnie do pulpitu bez żadnego komunikatu. Na pewno nie jest to wina moda, bo z przykrością odkryłam, że nawet bez niego gra zachowuje się tak samo. Co robić? Dzieje się tak tylko i wyłącznie na starym zapisie. Nie chcę tracić tych rodzin :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:55.