TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Kicia45 01.11.2010 09:55

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał molly_k (Post 1318880)
Aj te problemy z PZ. Otóż moja simka uzbierała 60tys, więc postanowiłam, żeby się przeprowadziła do większego apartamentu. I co? Nie mogę wybrać żadnego poza 2 najtańszymi. Dlaczego? Czy dlatego, że tam już EA wsadziło swoje ludki? No jak mnie to irytuje!

Ja też tak miałam ale po prostu musisz wejść w edycje miasta i wybrać budynek który chcesz i eksmitować tych ludzi ;p a potem się możesz wprowadzić

Mamełe 01.11.2010 09:58

Cytat:

Napisał beata18ns (Post 1318884)
ja sie uporalam z pizza, teraz mi simke wcielo, klikam zeby mi ja pokazalo i pokazuje ale jej nie widac tam;| czyli jest ale jej nie ma

wpisz kod: resetsim imię nazwisko

Generalnie nie należy również przenosić simów za pomocą kodu moveobjects on (o kasowaniu nawet nie wspominam), bo wtedy może mieć problemy w prawidłowym przemieszczaniem się .

beata18ns 01.11.2010 10:10

dzieki ! mam wlasnie teraz problem z przemieszczaniem sie bo przemiescilam kodem moveObjects on, chcialam szybciej umeblowac i ich przenioslam, da sie to jakos odkrecic?

Mamełe 01.11.2010 10:35

Cytat:

Napisał beata18ns (Post 1318910)
dzieki ! mam wlasnie teraz problem z przemieszczaniem sie bo przemiescilam kodem moveObjects on, chcialam szybciej umeblowac i ich przenioslam, da sie to jakos odkrecic?

kodem resetsim imię nazwisko sima

zresetowac musisz każdego czlonka rodziny. Nic im się nie stanie, niczego nie stracą itp.

beata18ns 01.11.2010 10:53

aha problem z przemieszxczaniem sie tez sie rozwiazuje za pomoca tego kodu rozumiem? bo sima mi ladnie przywrocilo i faktycznie juz sie przemieszcza prawidlowo, dzieki wielkie !

Kamis 01.11.2010 10:55

Cytat:

Napisał PoZmrokowiec (Post 1318648)
U mnie na 9 tygodni Simowych zadzwonili tylko 2 razy :( . W telefonie klikasz na Prace i Profesje i wybierasz samozatrudnienie ,,Zespół'' .

No właśnie... tylko że ja mam już to samozatrudnienie, ale jak klikam na członków zespołu swojego to w 'Kariera' nie mają zespół, tylko np lekarza :|

Paka 01.11.2010 11:03

Mamełe a umiejętności, wyposażenie itp nic nie znika jak sie resetuje sima?

Mamełe 01.11.2010 11:46

Cytat:

Napisał Cholerny Vlad (Post 1318920)
Mamełe a umiejętności, wyposażenie itp nic nie znika jak sie resetuje sima?

Nie zauważyłam niczego takiego więc chyba nie.

molly_k 01.11.2010 11:53

No powalczyłam z wyprowadzką z apartamentów, żeby się wprowadzić i nawet nie straciłam pragnień itp. Ale to jest dla mnie jakieś chore! Tyle pieniędzy człowiek wydaje na grę ( ;) ), kolejne dodatki droższe i spartolone jak nie wiem co! Chyba nie ma drugiej takiej gry, co wychodzi na rynek z błędami, które potem łatkami czy aktualizacjami naprawiają! Chory świat :P.

Mamełe 01.11.2010 12:02

Cytat:

Napisał molly_k (Post 1318936)
No powalczyłam z wyprowadzką z apartamentów, żeby się wprowadzić i nawet nie straciłam pragnień itp. Ale to jest dla mnie jakieś chore! Tyle pieniędzy człowiek wydaje na grę ( ;) ), kolejne dodatki droższe i spartolone jak nie wiem co! Chyba nie ma drugiej takiej gry, co wychodzi na rynek z błędami, które potem łatkami czy aktualizacjami naprawiają! Chory świat :P.

no tak, tyle tylko, ze... ile jest gier, do ktorych jest tyle dodatkow (a nie gora 2) a ile takich, ze po prostu wychodzi nowa czesc? ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:33.