![]() |
Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry
Ja dostałem ostatnio to fajne auto. Teraz największa gwiazda w Bridgeport może się wozić! :P
Tą wannę o której mówi Kamis, moja Simka dostała już 3 razy. Dobrze, mam spory dochód ze sprzedaży. Akwarium, co dostałem, mam nadal, jest w salonie i pełni funkcję "dziel pokój i ładnie wyglądaj". |
O tak, bycie gwiazdą jest cudowne! I jeszcze te prezenty, których nie można kupić :D. Oczekujesz co ciekawego dostaniesz a tu bum! Coraz fajniejsze rzeczy :D. Uwielbiamy prezenty, nie kobitki :D?
|
Z odpowiednim kodem można kupić wszystko ;)
|
Używając odpowiednich kodów można nawet nie grać :D
Bo nie ma to sensu. |
Dzisiaj mojej Simce zachciało się jechać do Chin. Myślę sobie, czemu by nie pojechać, odpocznę sobie chociaż te 3 dni od Bridgeport, tego hałasu, świateł i tak dalej. Chiny z nową wodą są przepiękne. Normalnie teraz to bajka. Jest tak ślicznie, że mógłbym tam zamieszkać :P No i jak tam cicho... Chyba teraz będę robił takie wypady za granicę na jakiś czas, żeby odpocząć od tego zgiełku. Ciekawe, jak wygląda Francja z nową wodą...
|
Francja jak Francja, ale Egipt...
|
Wspaniały dodatek *.*
Nowe otoczenie super, a te nowe obiekty, możliwości... wspaniałe ^ ^ |
Tylko te bugi mniej wspaniałe... Dziwna ta polityka EA. Wydawać grę od razu z błędami.
|
Cytat:
|
Wkońcu mam Simsy! Nie doczekałam sie paczki...10 dni czekałam! Wkurzyłam sie i kupiłam gre w sobote :D no i moje wrażenia to...SUPER! Mi sie dodatek podoba osobiście no są nie do ciągnięcia np.ta winda....Boże masakra jakaś :/ czekałam na nią z 3 godziny i wkońcu darowałam sobie i poszłam do innego klubu :D u mnie dużo simów sie bawi w klubach dzisiaj dodam zdjecie jak coś :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:31. |