![]() |
Odp: Aktualizacje modów
a wykup nagrodę szybko się uczy,to tez dotyczy czytania
|
To też za wolne jest... ;) Ja miałam takiego moda, dzięki któremu przeczytanie opasłego tomiska zabierało parę "simominut". To były czasy...
|
Jeżeli nie znajdziesz moda a masz PZ to możesz w wampira przemienić tego szczęściarza, nauczyć go tego wszystkiego (bo szybciej się uczy niż normalny sim)m a potem znów zrobić z niego człowieka :D
|
Cytat:
|
ale instrukcje do czego,bo te mody maja menu w języku polskim,na SD jest tylko pokazane menu nic więcej
aktualizacja NRaaS MasterController http://ts3.tscexchange.com/index.php?topic=4865.0 |
Rany oni chyba go aktualizują co tydzień ;)
EDIT: Mam moda na szybkie czytanie: http://ts3.tscexchange.com/index.php?topic=961.0 Niestety nie jest tak znowu różowo, bo ten mod korzysta z listy książek, więc ma konflikt z modami na kupowanie wszystkich książek. Trzeba się przejść do sklepu po książki i podmienić mody... Któryś mod kiedyś miał taką opcję po kliknięciu na regał z książkami, że dawał wszystkie książki, jakie w ogóle są w grze. To bardzo muliło przeglądanie zawartości regału, więc tego unikałam jak ognia. Ale teraz może się to przydać. Regał można sprzedać po uprzednim wyjęciu z niego ważnych woluminów.... Och i pliki do pobrania są tak dziwnie ponazywane, że nie mam bladego pojęcia która wersja moda jest najnowsza. Jeszcze co do NRaasa Master Controllera, to przysięgła bym, że jeszcze wczoraj była wersja 30 a dzisiaj patrzę, że jest 31. Ale mogło mi się coś pomylić. |
Czy mi się wydaję czy był tu podany mod na większą ilość simów w klubach?
|
Cytat:
|
Co chwilę robią wznowienia.... Mogliby w końcu poprawić tłumaczenie. Ja na początku nie wiedziałam o co w nim chodzi. Lepiej radziłam sobie z angielską wersją tego moda, niż z polską, bo była tak dziwnie przetłumaczona. "Zapylanie" zamiast "zapłodnienie"... No ale najbardziej mnie denerwuje, że są dwie sekcje "Zaawansowane ustawienia". Powinni przetłumaczyć jedne na "średnio zaawansowane ustawienia". No a gdyby do tego moda dodali też naukę technik wędkarskich... to już by mi więcej opcji nie było potrzebnych.
EDIT: Napisałam PW do takiego kolesia, który jest w grupie NRaas Industries. Poprosiłam, że jeśli to nie byłby problem, to żeby dodali uczenie Simów technik wędkarskich do Master Controller'a. Odpisał, że rozpatrzą tą prośbę. Ale byłoby fajnie, mieć wpływ na moda do Simsów :D |
czy ktoś posiada wersje 30 moda NRaaS i mógłby mi ja wysłać?Byłabym bardzo wdzięczna,w tej nowej wersji nie da się zmienić wampirów w normalnych simow,a 30 da się prawie jednym kliknięciem
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:22. |