![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
ech, widzę, że jeszcze nikt nie pytał o misję ... coś tam z paleniem ksiąg. Gram bardem i magiem (? mieszka w tej tam wieży) i muszę zaczarować księgę (napisaną przez barda), żeby była niepalna. Próbowałam już zrobić jakieś zaklęcie, ale da się je jakoś z księgą powiązać?
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam.
Mam problem nie wiem jak wykonać zadanie: przygotuj fenomenalny katalizator w kotle na palenisku. Nie wiem w jakim kotle i na jakim palenisku. Klikałam na wszystkie paleniska jakie są w królestwie i nic. W wyposażeniu nie mam też żadnego kotła. Bardzo proszę o pomoc gdyż chciałabym już przejść dalej, gram kapłanem piotreańskim. Pozdrawiam |
Nie miałam jeszcze tej misji, ale tu ewidentnie chodzi o kocioł, w którym przygotowujesz strawę dla swojego sima. Może zamiast osobnej opcji w menu, ten fenomenalny katalizator ukrywa się gdzieś pomiędzy przepisami kulinarnymi? Poszukaj dokładnie. Możliwe również jest to, że nie masz wszystkich składników, aby go przygotować i dlatego opcja jego stworzenia nie wyświetla się na palenisku.
@down: Nie ma problemu :) |
Bardzo dziękuję, miałaś rację jak klikam na palenisko i wybieram przygotuj strawę to jest tam do zrobienia ten katalizator. Jednak brakuje mi paru składników. Jeszcze raz dziękuje za pomoc=)
|
Pierwszy raz gram szpiegiem i moje pytanie brzmi: gdzie i jak szukać sekretów?
|
Witam wszystkich! Przeglądałem forum ale nie znalazłem pomocnych mi informacji...
Mam problem z misją: Stary Pokaz Magii Jestem na etapie gdy mam zrobić pierwszą sztuczkę na swoim asystencie. W zadaniach napisane jest "Oto moja pierwsza sztuczka. Patrzcie w zachwycie i zdumieniu, jak sprawiam, że pieniądze pojawiają się w nader nieoczekiwanych miejscach" Zrób sztuczkę na asystencie. Nie wiem jak tego dokonać... Znam zaklęcia jakie były niezbędne do tej misji jednak nie wiem co mam robić. Proszę o pomoc! |
Jak zmienić postac którą gram? Gram królowa a chcę zmienić np. na rycerza czy medyka ale nie wiem jak. POMÓŻCIE!
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:37. |