![]() |
Odp: simy by Einarr
Amellie- Nie podobają mi się oczy. Wyglądają na strasznie zmęczone i są za bardzo ''wykręcone''. Poza tym brwi są za jasne i za cienkie. Właściwie to wyglądają jakby ich nie było. Nie podoba mi się szminka. Za to nosek mi się podoba. Wyszedł ślicznie. Skąd masz eye-liner? ^^
Matt- On... przypomina mi kogoś, kogo mam nadzieję nigdy więcej nie zobaczę. Ale nie o tym mowa, więc przejdę do rzeczy: włosy mają byle jaki kolor. Jest mdły i za jasny. Poza tym sim ma za szeroką szczękę i zbyt błyszczące tęczówki. Podoba mi się nos ^^ Masz talent do robienia nosów O.o Mnie zawsze nie wychodzą ;( Tak, czy siak, sorki, ze wcześniej nie oceniłam. |
Na pierwszym zdjęciu wygląda całkiem fajnie. Jedyne, co razi to nienaturalne tęczówki, ale jeśli Ci się takie podobają, to nie mam nic przeciwko :) Twarz Matta wygląda realistycznie. Kwadratowy kształt szczęki jak najbardziej pasuje facetowi. Patrząc natomiast na zdjęcie z profilu, poprawiłabym mu nieco podbródek. Wydaje się, jakby był zbyt wklęsły. Zmieniłabym też fryzurę na jakąś z dłuższą grzywką albo nieco obniżyła czoło. Zarost ma boski :D Daję 9/10.
|
Amellie - pierwsze co mi się nasuwa to... dziwna. Powiedzmy, że oryginalna, więc za to 10. :P
Matt - ma ciut za szeroką twarz. Poza tym nawet przystojny jest. :D 8/10 |
|
Jako osoba, nie podoba mi się. Zbyt duża głowa, a może niedopasowana fryzura? Coś mnie odpycha.
Jako sim wygląda jednak całkiem ładnie, a zwłaszcza jakby zmienić fryzurę i brwi :D 8/10 powiedzmy |
Usta ci wyszły, nie ma co ;)
Fryzura nie pasuje do kształtu jego głowy. Poza tym... co się stało z jego brwiami? :P |
Aj, ale on ma cholernie ładny profil! Bardzo kojarzy mi się z dwójką. :P
A tak poza tym, to sim o niebo lepiej wygląda w grze, niż w CAS'ie. Swoją drogą rzadko się to zdarza. Sim bardzo mi się podoba, szczególnie ze względu na usta. Nie wiem, co w nich jest, ale są genialne. ^____^ |
Nie podoba mi się jego profil. Jest zdecydowanie zbyt spłaszczony. Poza tym, w sumie jest nawet przystojny, jednak ja na pewno bym nim nie zagrała... ma zbyt spokojne spojrzenie. :D Zgadzam się z przedmówczynią, sim w grze wygląda o niebo lepiej niż w CAS'ie.
8/10 |
Amellie - ma za małe oczy! Totalnie! jak ona widzi? :P W okularach wygląda lepiej :)
Matt - z profilu fajny, ale z przodu już coś mi się w nim nie podoba i najgorsze jest, że nie potrafię określić co! Marcus - jest świetny, chcę go :) Mina na ostatnim zdjęciu powala :) |
Jako, że imię "Marcus" już od ponad roku kojarzone jest z innym simem, spodziewałem się większego "pojazdu" ze strony dziewcząt.
Sim sam w sobie nie jest zły, koniec nosa ma taki przekrzywiony, co moim zdaniem nie wygląda fajnie. Poza tym raczej nie mam zastrzeżeń ;) Ocena: 10/10. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:54. |