![]() |
Odp: kiwanda nerds
poproszę tę simkę do prawdziwego życia :D
10 xD @down: nie mam simów zainstalowanych, ale dzięki :D |
Fallen, chrupek - dziękuję, może ktoś jeszcze? :D
a tak btw. chrupciu - mogę ci ją podesłać ^^ |
Wybitnie śliczna *.* Bluszczu, szalejesz :P Na pierwszej fotce trochę mi Azjatką zaleciała, ale na szczęście się myliłam. Super jest, noo... Świetny kolor oczu, chociaż trochę mi w nich brakuje jakichś refleksów, odblasków, no wiesz, o co chodzi ;) Ale poza tym wszystko jest idealnie, łącznie z prezentacją, na której tym razem nie ma artystycznego bałaganu, co mnie cieszy xD Świetne ciuszki. A ostatnie zdjęcie przeurocze! Zasłużone 10/10 :D |
To żeś teraz dowalił :O Ona jest perfekcyjna. Chyba najlepsza ze wszystkich które zaprezentowałeś. Powtarzam słowa chrupka XD
Uroda simki rekompensuje znów beznadziejną prezentację (w kadrowaniu jest minimalny progress! Ale przynajmniej jakiś), dlatego się tego nie czepiam i dostajesz 10/10 ;) |
Cytat:
ONA JEST ŚWIETNA. <3 Zakochałem się. X) |
Nie powiem, naprawdę genialna ;D Nie mam nic więcej do dodania ^^ 10/10
|
U tej pierwszej simki, tej z dziwnym imieniem, fajna prezentacja. Byłaby całkiem ładna, gdyby nie te usta. One są okropne. :/ 6/10
Druga ładniejsza. Kojarzy mi się z Nikitą, z serialu Nikita. XD 10/10 |
Malin, Nightfall, Lubie, Nesye, Katerina - dziękuję serdecznie :)
może ktoś jeszcze skomentuje? |
straaaaaasznie dawno mnie tu nie było xD
no, ale za namową Spectruma wrzucam tu swoją simkę którą możecie obejrzeć na moim simblrze xD (link w offtopie) meet Karen! |
Pierwszy oneone1!!!!!1 XD
a wiec po pierwsze, to niezla z niej laska ;) po drugie, swietna prezentacja po trzecie, ladny skin >D nie mam zastrzezen ;3 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:52. |