![]() |
Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?
Przydałoby się. Fajnie by było takiego szopa w miejskim śmietniku spotkać, albo jelenia jak wyjada jedzonko z koryta konia. :D
|
|
no. na zwiastunie były szopy :D ale możliwe, że to kolejne 'oszustwo' twórców. a ryby w akwarium jak najbardziej mogą być, tylko takim ogromnym z filtrem i innymi wynalazkami. zawsze chciałam z mamą takie mieć, ale za duzo prądu ciągnie. wiewiórki byłyby super. i lamy. idzie sim do zoo i go lama opluwa ,albo wielbłąd :p
|
Co do ptaków w klatkach, to wszystko zależy od właściciela, jakie im zapewni warunki do życia. To nie prawda, że się męczą w klatkach w ogólności. Takie teksty mogą mówić ludzie, którzy nigdy ptaków w domu nie mieli, więc piszą takie rzeczy. Moje ptaki mają wielką klatkę i do tego są codziennie wypuszczane z klatki. Na "za mało ruchu", to one bynajmniej nie mogą narzekać. No ale jeśli kupi się ptakowi miniaturową, switaśną klateczkę i do tego się ich z niej nie wypuszcza no to zgadzam się w zupełności, w TAKICH KLATKACH ptaki naprawdę się męczą.
A wracając do kapucynek, to wracamy do tego co napisałam wyżej... wszystko zależy od właściciela i od tego jakie im zapewni się warunki. Nie wyobrażam sobie trzymania takiej kapucynki tylko w klatce, to bestialstwo. Ale tutaj mówimy o grze, nie o realnym życiu. W realu nie mam warunków na kapucynkę, kajmana czy coś w tym stylu, ale w grze chętnie miałabym egzotyczne zwierzęta. |
Ale ja nie uogólniam, wiem że wszystko zależy od właściciela. Jeśli mają odpowiednią pielęgnację, są wypuszczane, to nie mam nic przeciwko. Tylko większość ludzi tego nie rozumie i ptaki całe życie są zamknięte. Mój sąsiad z działki na przykład zbudował ogromną klatkę ( dosłownie całe podwórko zabudował) i puszcza tam swoje papużki . Ale naprzykład mojej koleżanki kanarek cały czas siedzi zamknięty .
poza tym wracając do tematu gry, to jak najbardziej egzotyczne zwierzątka byłyby mile widziane. zrobiłabym małe zoo :D |
Ja bym chciał żeby były dzikie zwierzęta tj. lisy, wiewiórki itd. błąkające się po okolicy :D
|
@UP, ja tak samo. Wiewiórki, gołębie, lisy, kuny, jeże. Zwierzęta, które niekoniecznie muszą się znaleźć w klatce, ale biegają po podwórku. Chciałabym, żeby w simowym ogródku jeże zrobiły sobie gniazdo.
|
albo żeby krety niszczyły rośliny, i potrzebny byłby pies żeby je przeganiać .
|
No właśni.fajnie będzie z tym sterowniemkońmi, psami i kotami.Biorę na pierwszy ogień psy, potem od razu konie, a na końcu koty do dżungli .
|
Jak już mówiłem:
JEDNOROSHCE! *_* PEGAZY! *_* WIEWIÓÓÓRKI! *_* + SURYKATKI <333333 Uwielbiam Surykatki! Ale w grze na stówę ich nie będzie. XP |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:57. |