![]() |
Odp: Simki by Kestrel
Simka prześliczna, wygląda tak... Realistycznie. Zdaje nie sie jednak, że jej usta są trochę nabrzmiałe(tak to sie pisze?, jeśli nie to przepraszam) no ogólnie chodzi, że wyszły strasznie pełne. No chyba, że mam zwidy. Reszta śliczna! <3
Ocena: 10/10 |
Wow! Zasługujesz na oklaski! Wygląda jak mieszanka Megan Fox i Angeliny Jolie <3 jestem zachwycona. Oby tak dalej. 10/10
|
Cieszę się, że się podoba i że udało się zrobić tak by kojarzyła się z Angeliną :D
|
Zmień fryzurę i wyjdzie cała Angelina :)
Simka jest ładna, ale nie podoba mi się zestawienie elegancji z tymi okropnymi tatuażami. |
Baz tatuaży byłaby lepsza. Ale i tak mi się podoba :D
Moja ocena: 10/10. |
Szczerze ? Nie podoba mi się. Wygląda jak babka która chciała zrobić z siebie hardcora ale jeje nie wyszło, tzn. z obecnego wygladu.Bez tatuażu lepsza , ale ia tka kojarzy mi się z Angeliną.
|
Co wy gadacie :D
Własnie te tatuaże są najładniejsze No i faktycznie podobna do Angeliny |
mi to by się podobała wersja zarówno bez jak i z tatuażami, aczkolwiek nie wiem, czy te tatuaże nie za słabe są - powinny być nieco ciemniejsze imo. wytatuowanie dekoltu mogłaś jej odpuścić, za to jakieś ciekawsze motywy dać na rękach.
ale i tak dyszka, bo simka ładna, a tatuaże kocham w każdej postaci. gratulacje. :) |
Cóż. Bardzo ładna, ale ja bym jej trochę uniosła brwi i zmniejszyła usta, ponieważ wyglądają jak napompowane, co nie w każdym przypadku się sprawdza. Ma super tatuaże, a sukienka powala na kolana. Najbardziej podoba mi się trzecie zdjęcie, ponieważ wygląda na nim niezwykle naturalnie, co dodatkowo pozwala mi sobie wyobrazić jej charakter.
Brawo. To jest słowo, które najkrócej opisuje twoją simkę. Wielkie owacje dla ciebie, ponieważ podoba mi się. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:32. |