![]() |
Odp: Zostań gwiazdą (Showtime) - przedpremierowe dyskusje
Ja, jeżeli w ogóle się zdecyduję na zakup tego dodatku, to tylko dla nowych obiektów, jak mikrofony do śpiewania, bilard, czy to kółko akrobaty... Z opcji społecznościowych nie będę korzystać w ogóle, a ze sceny to może z raz, bo zakładam, że scena będzie też dla lokalnych Simów.
|
Ja zanim kupię to poczekam na jakieś opinie... W sumie, nieważne jakie będą, nawet jakby były negatywne to i tak bym kupiła, żeby sama się przekonać, poza tym kolekcjonuję dodatki. :P
|
Ja zawsze kupuję jakiś czas po premierze... Pokolenia kupiłem po wakacjach za 60 złotych z końcówką jakąś, nie pamiętam jaką, a Zwierzaków jeszcze w ogóle nie mam bo czekam na dobrą okazję :D Tak więc ten dodatek pewnie też gdzieś 2-3 miesiące po premierze kupię, bo pewnie kupię.
|
Odp: Showtime - Podsumowanie
Cytat:
|
Tak ja też zapewne kupię 6 dodatek żeby zobaczyć co w nim jest ciekawego. ;) Jednak mój entuzjazm co do 6 dodatku już opadł trochę i mam nadzieje że za jakiś czas pojawią się, jakieś informacje na jego temat.:D
|
Widzieliście tą tapetę :-) ?
http://farm8.staticflickr.com/7027/6...ccf1f11c_b.jpg |
Tapeta fajna, ale trochę za bardzo iskrząca, aż mnie oczy zabolały:)
Co prawda dodatek nie podchodzi pod moje gusta, ale na pewno będę go miała. Pewnie im bliżej premiery, tym bardziej będę mu przychylna :) |
Jak dla mnie super.. :D
Tylko żeby był dopracowany.. a nie pudło bugów :P |
Wow, fajny. Ale wydaje mi się, że mogę się niestety rozczarować. Podoba mi się, że są magicy i tacy jakby cyrkowcy [gościu w płonącej obręczy]. Pewnie kupię, ale dwa miesiące po premierze, kiedy stanieje :P
|
Jak mi się uda kupię w dniu premiery a jak nie to po premierze ;) Ale dodatek wydaje się być ciekawy. ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:45. |