![]() |
|
Odp: Rodzinki Einarr'a
Dziekuje bardzo za komentarze ; )
Widzę, że Paula Wam sie spodobala, w sumie tez ja bardzo lubie, gdy stanie sie mloda dorosla bardziej rozwine jej watek :) I moze fatycznie odmienie Ellie z powrotem. Chyba macie racje, ze dzieki poprzedniej 'stylizacji' byla bardziej charakterystyczna :> Ktos jeszcze pokusi sie o komentarz?? |
Ja się pokuszę :3
Jedno słowo,które tu pasuje : ZA*****TE ! *-* Czekać. Na. Natępną. Część. :D |
Einarze, bo Ciocia Horsezka się pogniewa, co to za kłotnie między Maią a Joshem, nie dobry z paska dostanie, to mu się odechce, dziecko mają głupki jedne!
Ellie jest teraz taka piękna, ładniutka czarnulka^^. A Paula, mniam te kolczyki, włoski śliczna. Oczywiście ta twoja grafa*.* oddaj bo ukradnę! C u d a k i <3 |
Paula po urodzinach jest naprawdę niczego sobie ^^
Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka! :P |
Odp: Rodziny Spectrum
aaaaa, wybacz, że nie komentowałam..Spectrum! :O To ty Ejnar? :O
~~~~ Paula <333 Ahh, szkoda, ze ja nie jestem taka ladna :<<< No wiesz ty co? SidSidSidSid! Kocham go :333 No i mam nadzieję, ze pomiędzy Joshem a Mają wszystko będzie ok....bo jak nie to się pogniewamy! :P |
Paula jest piękna..
Masz piękna grafikę, CPR będzą u Ciebie wyglądały znakomiecie Sid ma niesamowicie ładne oczy.. A Josh, Boże :D niebiański, a jakie ciało |
Jezusie wkoncu nadrobilam zaleglosci:O! No nie moge sie napatrzec na Josh'a.....wciaz jest sexi i w ogole....<3 <3 Paula stala sie przepieknaa, nie moge sie doczekac jej debiutu ^.^ Tez sie zgadzam, ze poprzednia stylizacja byla fajniejsza, bardziej charakterystyczna ;D Dodaj kolejny epek!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:51. |
|