![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
A dzieciaki będą te liście rozwalać po całym podwórku.... :P Ach, te dzieci... ;) Moje ludzie będą miały tonę roboty z tymi liśćmi, bo ja zazwyczaj mam sporo drzewek na działce.
|
Ja natomiast nie mam żadnych oprócz owocowych drzewek ;). zazwyczaj mam właśnie na działce tylko te owocowe drzewka. więc moje simy za dużo roboty nie będą miały.
|
A mnie ciekawi sprawa kosmitów, w jaki sposób będa sterowalne... Hmmm, spadną nam z nieba po prostu albo przez długie spoglądanie przez teleskop, a może będzie możliwość stworzenia go w CASie. Interesujące :D
|
W NZTŚ najbardziej nie mogę się doczekać Kościldy i tych doniczek dla warzywek, a w Season Kosmitów i pływania w oceanie, pływania na materacu, a nawet gdzieś czytałam, że będzie też pływanie łodzią. Oczywiście wszystko jak dotąd w CRP mi się podoba, ale jednak wymienione wyżej rzeczy chciałabym najbardziej. Mignął mi się też tor wrotkarski. Wracają fajne obiekty z dwójki. Powolutku, ale jednak tak :D Się tak cieszę ;)
|
Ciekawi mnie, jak to będzie z tymi roślinami. Czy jak zrobimy "dziurę" w fundamentach (tak, jak jest w domu Ćwirów w SV) to czy tam napada śnieg, czy nie. (chodzi o dziurę zadaszoną) i czy tam normalnie będą mogły rosnąć owoce/warzywa.
|
Znając EA, nie da się posadzić roślin Pod dachem. Tak samo jak skopali połączenie z piwnicą. Nie da się wtawić schodów w obrębie fundamentów... Trzeba używać windy.
|
eh, jak się nie da naturalnie, tzn. normalnie, buydebug i moveobjects może podziałają... ale wolałbym tego normalnego sposobu, bo kodami nie bardzo lubię operować podczas grania (co innego podczas budowania)
|
Cytat:
Co do porywania simów, z filmiku wynika, że nie trzeba będzie patrzeć przez teleskop, chodź może po prostu tylko to było na potrzeby filmu. Wydaje mi się jednak, że teraz kosmici będą mogli porwać sima, jak będzie błąkał się w nocy po mieście, albo może będzie widać ufo na niebie i będzie można wejść z nim w interakcję np. "oglądaj" i wtedy sim może zostać porwany :D Fajnie by było, tak naturalnie plus dreszczyk emocji bo nigdy nie wiadomo, kiedy w nocy, wracając nawalony z imprezki zostaniesz obiektem badań kosmitów ;p |
Gdzieś czytałam, że nawet samemu będzie można sterować statkiem kosmicznym i porywać sąsiadów :P
|
Naprawdę?! :O
O Boże, ale wtedy byłoby cudownie :D I cieszę się, że ufo dochodzi w Seasons, a nie Supernatural, bo NZTŚ na pewno nie kupię :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:26. |