![]() |
Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - pytania i odpowiedzi
Przemieniłam simkę-czarodziejkę eliksirem w wampira.. I nie może czarować! O.o Wy też tak macie, to normalne?
EDIT: Jeszcze pytanie, jak można zostawić sobie na zawsze strój z magicznego lustra? Trzeba samemu zrobić? |
To normalne, moce nie mogą się kumulować.. :)
|
W TS3 nie ma hybryd. Albo jest wampirem albo czarodziejem.
|
Jestem świeżo po wyłączeniu gry. I mam kilka pytań. Na razie grałam tylko wróżką i czarodziejką.
1. Czy wróżki mogą latać tyko w tych Ogrodach Wróżek? Bo jak każe jej gdzieś pójść to ona nie lata tylko chodzi. 2. Czy może nauczyć się robić więcej psikusów i aur? Jak tak to jak? 3. Jak czarodziejka może nauczyć się zaklęć?(różdżka) 4. Co robią zombie podczas pełni oprócz tego, że wchodzą na parcelę mieszkalną? Wchodzą do domów itp? Jak tak to jak mogę ich od tego powstrzymać? Nie mam edycji limitowanej. 5. Co trzeba zrobić, żeby sim mógł zamienić się w zombie? |
Hm, trochę mnie to rozczarowało, ale trudno, zrobię sobie osobnego wampira :D
|
smallcherry99:
1. Musisz wybrać opcję "biegnij" i wtedy wróżka zacznie latać. 5. Musisz wyjść simem na dwór podczas pełni i wtedy jakiś zombie Cię dorwie i ugryzie, ale przemiana będzie trwała tylko do końca pełni. Możesz także wytworzyć eliksir "zombifikacji" ;) Na resztę pytań nie znam odpowiedzi :p |
1. opcja biegnij = lataj
2.niewiem, ale u mnie z czasem same sie pojawily 3. musi cwiczyc i same sie pojawiaja 4. tańczą, jedzą krzaki i stoją :) poproś jakąś czarownice o ochronę 5. Jak już ktoś napisał - dać się ugryźć lub skołuj eliksir zombifikacji :P |
5. Można też użyć armatki na groszek z edycji limitowanej, ale nie każdy ma edycję limitowaną.
|
nie przeglądałam całego tematu i mam pytania.
1. Gdzie znajduje się Krypta Staroci czy coś w tym stylu? Moja simka ma pragnienie tam pójść, a ja nie wiem gdzie to jest. 2. Którą szafę można ulepszyć tak by zmienić ją w teleport czy coś takiego? |
1. Krypta staroci jest w bibliotece.
2. Są to dwie szafy - Rodowa oraz Aurora. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:23. |