TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64691)

Meggie 17.04.2013 13:45

Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.

Musiała dostać. Każdy dostaje książkę pod swój kierunek. Przeszukaj dokładnie.

Snow 20.04.2013 00:15

Nie wiem czy ktoś to tutaj pisał czy nie, ale zauważyliście że w akademickim mieście nie ma w ogóle zwierząt? A może to u mnie? Tak jak mieszkam w zwyczajnym mieście to pełno tego biega, a to kot pod drzwiami miałczy a to szop wywala śmietnik, a na studiach cisza :O

Chloé 20.04.2013 04:14

Ponieważ otoczenie studenckie jest otoczeniem tymczasowym i opiera się na dodatku Wymarzone Podróże, wyjeżdżając na wakacje też nie można zabierać ze sobą zwierząt więc żadnego czworonoga na studiach nie spotkasz.

ginsei 24.04.2013 08:56

Szkoda, że tego nie przemyśleli... w końcu niektórzy na studiach hodowali sobie... pająki... trawę... o ile mogę się zgodzić, ze w akademiku powinien być zakaz trzymania zwierząt, to na stancji jest już kwestią dogadania się z właścicielem. Tak samo na wakacje - też można wybrać taką wycieczkę, że zwierz też poleci.
O ile w 'Wymarzonych podróżach' jest to bardziej zrozumiałe (bo w końcu nie możemy, jako Simy, kupować przedmiotów w bazie wypadowej), to na studiach mamy pełną dowolność edycji budynku. Ale jak już mamy własny dom - to czemu nie? Zwłaszcza, że ja pamiętam, bym w Chinach miała jakąś wiewiórę w terrarium... Pewnie zakaz, by kot/pies/koń nie wyjadł zagranicznej fauny i flory :P
Może kiedyś na to mod powstanie? :)

A odpowiadając na pytanie - też nie kojarzę większych zwierzaków, bo 'małe' chyba można znaleźć.

Valerie 24.04.2013 13:27

Cytat:

Napisał Green Tea (Post 1667716)
Aha, rozumiem. Dziękuję :)

Może mi jeszcze ktoś wytłumaczy, o co cho z tym wiecznym studentem ? :D

Wieczny student- czasem może zamieszkać z nami w akademiku. To staruszek, który studiuje :) Ja już go miałam 2, może 3 razy.

Love 27.04.2013 11:10

jak sie zarabia na blogu? chodzi mi o te datki, co proszę o datki to mi wyskakuje informacja, że jutro czytelnicy dadzą mi kase, a jej nie dawają...

anizali 27.04.2013 18:37

Też mam tak samo :|
Ktoś pomoże?

Kędziorek 27.04.2013 19:47

Te datki przychodzą czasami po jednym dniu a czasami po kilku dniach. To nie są jakieś wielkie sumy, u mnie pojawił się komunikat, że simka taka a taka wpłaciła 20 $ na bloga i co dziwniejsze tylko ona jedna jedyna mnie dofinansowała, a trochę z tym blogiem grałam..

ginsei 27.04.2013 23:01

A jakie macie sposoby, żeby blog szybko zdobywał gwiazdki i miał sporo czytelników?

anizali 28.04.2013 08:43

Ja po prostu nic Simce nie każę robić, tylko pisać na bloga.
Jak się pojawi nastrójnik 'wypalony' to usuwam go testingiem :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:23.