![]() |
Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.
Musiała dostać. Każdy dostaje książkę pod swój kierunek. Przeszukaj dokładnie.
|
Nie wiem czy ktoś to tutaj pisał czy nie, ale zauważyliście że w akademickim mieście nie ma w ogóle zwierząt? A może to u mnie? Tak jak mieszkam w zwyczajnym mieście to pełno tego biega, a to kot pod drzwiami miałczy a to szop wywala śmietnik, a na studiach cisza :O
|
Ponieważ otoczenie studenckie jest otoczeniem tymczasowym i opiera się na dodatku Wymarzone Podróże, wyjeżdżając na wakacje też nie można zabierać ze sobą zwierząt więc żadnego czworonoga na studiach nie spotkasz.
|
Szkoda, że tego nie przemyśleli... w końcu niektórzy na studiach hodowali sobie... pająki... trawę... o ile mogę się zgodzić, ze w akademiku powinien być zakaz trzymania zwierząt, to na stancji jest już kwestią dogadania się z właścicielem. Tak samo na wakacje - też można wybrać taką wycieczkę, że zwierz też poleci.
O ile w 'Wymarzonych podróżach' jest to bardziej zrozumiałe (bo w końcu nie możemy, jako Simy, kupować przedmiotów w bazie wypadowej), to na studiach mamy pełną dowolność edycji budynku. Ale jak już mamy własny dom - to czemu nie? Zwłaszcza, że ja pamiętam, bym w Chinach miała jakąś wiewiórę w terrarium... Pewnie zakaz, by kot/pies/koń nie wyjadł zagranicznej fauny i flory :P Może kiedyś na to mod powstanie? :) A odpowiadając na pytanie - też nie kojarzę większych zwierzaków, bo 'małe' chyba można znaleźć. |
Cytat:
|
jak sie zarabia na blogu? chodzi mi o te datki, co proszę o datki to mi wyskakuje informacja, że jutro czytelnicy dadzą mi kase, a jej nie dawają...
|
Też mam tak samo :|
Ktoś pomoże? |
Te datki przychodzą czasami po jednym dniu a czasami po kilku dniach. To nie są jakieś wielkie sumy, u mnie pojawił się komunikat, że simka taka a taka wpłaciła 20 $ na bloga i co dziwniejsze tylko ona jedna jedyna mnie dofinansowała, a trochę z tym blogiem grałam..
|
A jakie macie sposoby, żeby blog szybko zdobywał gwiazdki i miał sporo czytelników?
|
Ja po prostu nic Simce nie każę robić, tylko pisać na bloga.
Jak się pojawi nastrójnik 'wypalony' to usuwam go testingiem :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:23. |