![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
W roli uzupelnienia, ja poruszylem ten watek tylko z wzgledu na screen jaki wstawiles :P Nie ma sensu dalej tego rozgrzebywac ;) Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
No cóż, jak na razie mnie to nie powaliło. Liczę chociaż na wiele opcji, interakcji.
|
Dobra, pierwsze emocje opadły i przyszło racjonalne myślenie. O ile wyglądu simów się nie czepiam, bo są w porządku (no, pomijając te tekstury włosów może...), tak rzeczywiście z całą resztą szału nie ma. Weźmy na przykład to zdjęcie:
http://i.imgur.com/v8NFpPh.jpg Kurczę, przypomina mi to grafikę z cukierkowych gierek on-line dla dziewczyn :( Jeśli tak ma wyglądać cała reszta, no to trochę jednak lipa. W moim wieku grać w takie "słodziakowe" rzeczy, wyglądające jak dla 7-latków, to już chyba nie wypada... W TS2 i TS3 naprawdę można było tak tworzyć wnętrza, że często trudno było odróżnić, czy to gra, czy to już realna fotka. Tutaj odbiega to znacznie od moich oczekiwań. Im więcej zdjęć wnętrz, tym bardziej moja mina rzednie... Jeśli o postać simów chodzi, to ja cały czas stawiam na dodatki z netu. Wiem, że to oryginalna gra powinna mi dawać satysfakcję, ale nie oczekuję już cudów po EA. Ciągle trzymam się tego, że skoro z oryginalnych simów z TS2 da się zrobić takie cuda za pomocą nieoficjalnych dodatków, to te w 4 będą wymiatać, bo "budowę", zwłaszcza twarzy, mają bardzo dobrą, estetyczną, przyjazną, nie odpychającą. I wiem, że będę zadowolona. Tylko ta cała reszta, noooooo... :( |
Ten przedmiot przypomina mi nagrodę z kariery gastronomii z 2 ta i pewnie to jest to ;) czyli oni rzeczywiście wrócili do korzeni zastanowię się, czy to kupię bo nie chce duplikować tego co już mam . Chociaż może jednak kupie by zobaczyć czy to fajne jest.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie kupię. Zgadzam się z kimś wyżej, kto napisał, że to wygląda jak z jakiejś cukierkowej gry internetowej dla dziewczyn. Jakaś porażka. Zostanę przy trójce i skompletuję sobie dodatki, bo będą pewnie tańsze. :D A co do tego, że "po cholerę TS4" to odpowiedź chyba jednogłośna: DLA KASY. No ale po co się wpieniać i jęczeć "po co oni to robią?" to pomyślmy, że każdy ma swoje upodobania. Każdemu nie dogodzą, to jasne.
|
Cytat:
Cytat:
Z drugiej strony "powrót do korzeni" wymuszony po niewątpliwej klapie ostatnich działań EA brzmi obiecująco, więc jeśli nie schrzanią gameplayu tak jak grafiki to może jednak gra się wybroni. |
Nie wyobrażam sobie tak realnej grafiki biorąc pod uwagę to, że do postaci musiałyby być równie realistyczne przedmioty i otoczenie a z każdą z tych rzeczy miałyby zachodzić interakcje. Filmik lub tło, by się sprawdziło, ale niczego innego przeciętny komputer by nie pociągnął.
jeszcze trochę offtopu... a forum zaczęło umierać, ponieważ często nie działało (a był czas, że prawie przestało istnieć, pewnie niektórzy pamiętają dlaczego). Poza tym to już samo forum, bez strony a to jednak ma wpływ. Kiedyś strona Pushka była najpopularniejszą polską stroną o simsach (jakies 12-13 lat temu do jakos właśnie do 2005), teraz są inne i ruch tam jest większy niż tutaj. Z simami nie ma to nic wspólnego. |
ale na większości forum o simach teraz są pustki i mało kto się na nich udziela . Mam konta na kilku forach o simach i wiem jak to jest. A co do 4 to tak, włosy są jak z gumy meble jak z plastiku może, kupię ta część by przetestować nowe opcje ale czy przy niej zostanę tego nie wiem w 100 %.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:47. |