![]() |
Odp: Forumowa Mafia
Don nie wiedzac czemu odpowiedzial za Ruda mimo tego, ze to ona znala dokladna lokalizacje skoczkow. Chlopak pozegnal sie z nowa poznana dziewczyna i identyczna droga, udal sie do swojego apartamentu. Chcial sie dowiedziec jaka zawartosc, ma tajemniczy neseser...
|
Qerty wyglądał sympatycznie. Zdziwiło mnie jednak, że jako jeden z niewielu wpatruje się ze zdziwieniem w moje dwukolorowe oczy.
-Ee... tak, chętnie- powiedziałem, siadając na ławce- Więc...-zawahałem się- jak ci minął dzisiejszy dzień? |
Kierowałem się za Chrupkiem, dałem mu taki pseudomin.
Albo mi sie wydaje, albo jestem cholrnie miły jak na wyznawcę Wraith. Spotkał się z jakąs kobietą. Postanowiłem, że wtrące sie do rozmowy, i wyjaśnie mu kim jestem. |
- Hej, wszystko okej? - dziewczyna zapytała patrząc na ogromnego guza.
- Jasne, wszystko ok. Jestem Mroczny Pan Skromności, miło mi. - Charionette, mi również bardzo miło. Co robisz w tej okolicy? - Szukam skoczków. - Naprawdę? To zupełnie jak ja. - To chodźmy razem. - Ok :D |
"Jestem na stołówce, czekam na Dianę. Będzie o 21. Jeżeli chcesz też możesz wpaść".
Kolejny SMS wysłany do Roi. Ja tymczasem zdążyłam ugasić pragnienie i zaczęłam wpatrywać się w widok za oknem. Był niesamowity!" |
Uslyszalem, że szukają skoczków.
Natychmiast za nimi pobiegłem, zlapalem ich za ręce i wytłumaczyłem im, że jestem wraith |
Z Charionette poszło mi znacznie lepiej. Wspólnie zaczęliśmy szukać dokładnej lokalizacji skoczków. Nagle podszedł do nas Maqryll. Zbliżył się, a po chwili wycofał. Chciał nam coś powiedzieć. Złapał nas za ręce (dziwne...) i oznajmił:
- Jestem Wraith! Wraz z Cheriie wybuchnęliśmy śmiechem. |
odpisała.
Hmm... Diana i Res to bardzo miłe towarzystwo, ale chyba wolałabym spędzić ten wieczór nieco spokojniej. Bez kółeczka znajomych. Jestem także zmęczona... może też dlatego nie mam przyjaciół? |
-Jestem wraith, nie wiem jak to odbierzecie. Jestem jednym z milszych osobników, wierzcie mi. Z Was może zostac tylko popiól, ze mną możecie czuć sie bezpiecznie. Mam nadzieję, że akurat do mnie sie nie zrazicie.
|
Maqryll tłumaczył si coraz bardziej pokrętnie. Ani ja, ani moja nowa znajoma nie chcieliśmy dać wiary jego słowom.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:54. |