TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   Ryzykanci (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65976)

Mroczny Pan Skromności 05.11.2013 19:07

Odp: Ryzykanci

wychodząc z założenia, że cały wszechświat nie ma sensu, wasz obrazek też go nie ma :D
ale to wiecie, tylko moje zdanie, jestem skrajnym pesymistą i nic nie poradzę :<

La Tortura 05.11.2013 19:09

Szczerze to my cwaniakujemy już od pierwszego zadania z puzzlami, nie będę mówić o co chodzi, ale tak było i nie mówie tutaj o tym usunięciu wyniku przez Kerbiego. Na początku CW powiedziała, że ta gra nie zawsze jest fair i tego się trzymamy ;p nie było powiedziane, ze grupa np. drzew będzie tym samym elementem, więc nie czepiajmy się gwiazdek XD poza tym moglibycie się czepiać, gdyby tutaj latały owce, albo jakieś ptaki, w tym naszym kosmosie, ale tak to wszystko trzyma się tematyki i 'nie lata w kosmosie' więc.;p

rawrvera 05.11.2013 19:10

Jak dla mnie wasz obrazek też nie ma sensu, bo w życiu nie spotkałam latającego Nyan Cat'a i Buki w jednym miejscu. :)

Mroczny Pan Skromności 05.11.2013 19:12

rawrvera :
Cytat:

Napisał Ja
bo my jesteśmy artystami, to jest za trudna sztuka dla prostych ludzi

La Tortura 05.11.2013 19:15

ale gwiazdek to nie ogarniacie, hah xD

Mroczny Pan Skromności 05.11.2013 19:19

to nie ogarnia, ten nie ogarnia ;))
To w końcu jest rada, czy nie? Skoro Priv zrezygnowała, to nie widzę sensu [ja w niczym nie widzę sensu, ale cicho] żeby przedłużać

rawrvera 05.11.2013 19:23

To po prostu bez sensowe czepianie się szczegółów, moim zdaniem. :)

Malfurion 05.11.2013 19:27

sztuka to jest zrobic i sie nie narobic ;) :D cytat z kosmosem odnosil sie do tego, by praca miala rece i nogi, ale nie bylo tez powiedziane, ze ma byc realistyczna ;) gwiazdki was zmiotly i tyle :P :D

Morgana 05.11.2013 19:28

ta gra serio jest niesprawiedliwa, tak jak powiedziano na poczatku ;)
skopiowac jeden element, wkleic to samo na cala strone I wygrac nad druzyna ktora zrobila wszystko samodzielnie :O szczeka mi opadla jak to zobaczylam. ale skoro zadanie bylo tak slabo sprecyzowane to nie ma co sie czepiac, ani organizatorw ani zadnej z druzyn, w koncu zrobili co do kogo nalezy I tyle. druzyna fioletowych sie nameczyla zdecyodwanie bardziej, ale jak widac nie o to chodzilo.
na szczescie ja juz nie gram, a nawet jakbym grala, to klotliwa nie jestem I odpuszczam. I wam tez raczej radze, nic nie wywalczycie kolejna dyskusja ;) powiem wiecej - nie kloccie sie, bo zwyczajnie nie macie racji. to do druzyny fioletowych ;)

Rainbow 05.11.2013 19:37

ja jednak czegoś nie rozumiem ;p organizatorki mówiły, ze gra nie zawsze bedzie fair wiec nie wiem dlaczego się denerwujecie. to ma być tylko zabawa, nikt was nie zabije jak przegracie. skoro jest prosta zasada: kombinować, to zamiast sie spinać lepiej myślcie, liczy sie pomysł ;p
heheheca, konkurs, w którym pozwala się kantować jednak niektórym sie nie podoba ;D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:21.