![]() |
Odp: Moonlight Falls by myrtek
Damien <33
Chcę następny rozdział Myrtuś :P Narobiłaś mi chrapki na ten szok w ostatnim odcinku xdd |
Ale taki wilkołak to całkiem fajny stwór, nie trzeba już mieć w domu psa, skoro można bawić się w aportowanie z własnym mężem... :P
|
Mężem? Trochę tu zbyt w przyszłość uciekacie (albo raczej wyobrażenie przyszłości). :P
Fakt, posiadanie takiego stwora ma swoje korzyści, jednak Faye nie jest jedną z tych, które dowiadując się o odmienności ukochanego wskakują mu do łóżka! Dzięki za sporo komentarzy, wkrótce odcinek zacznie powoli powstawać. ;) |
No to prosimy się streszczać! Marsz do roboty i bez gadania, odcinek nowy ma być! :P Oczywiście nie ma żadnego przymusu... ;)
|
@up - będzie kilka sezonów.
|
Czytam od dawna, chociaż nie komentuję ;P Ale musze przyznac, że ta historia jest po prostu genialnaa *o* Czekam na kolejne odcinki ;D
|
@up - ja też.
Tagi wymiatają. Ciekawe co teraz zrobi Faye... Czekam na next |
Historia bardzo fajna :D Masz ciekawe pomysły i zwroty akcji. Nie to co ja ;) Na mój temat to już nawet nikt nie wchodzi, bo wiadomo co będzie :P Jestem taaka przewidywalna. Zazdroszczę wszystkim, którzy mają pomysł na historię ;) Pisz pisz, świetnie Ci wychodzi :D
|
Yh! :O Biedna Faye :(
Dopiero co sobie chłopaka znalazła, a tu nagle.... Wilczek się z niego zrobił. Mam wrażenie, że z tym Louisem coś bedzie. Ale nie bądź zbyt okrutna dla Faye. Bo ja będę miała focha xD Czekam na nextaaaaa ! <3 A no i oczywiście robisz cudowne zdjęcia :3 |
Wczoraj zaczęłam to czytać i muszę przyznać, że bardzo mi się podoba :P
Faye jest śliczna, a Damien przystojny <3 Zdjęcia cudowne <3 Oczywiście czekam na więcej. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:51. |