![]() |
|
Odp: Zerwane płatki kwiatów by Daisy (+18)
Wreszcie odcinek! :3 Może i trochę krótki, ale widać, że dopracowany.
Alex byłby bratem Elizabeth? :O Cały czas miałam wrażenie, że mówili o sobie bardziej jako o parze zakochanych... Chociaż w sumie to i tak nie jest wykluczone. :P Mam wrażenie, że tym tajemniczym gościem będzie Alex. W końcu Elizabeth mogłaby użyć na nim w takiej sytuacji szantażu... Chociaż pewnie się mylę. XD Zmieniałaś Susanie soczewki? Mam wrażenie, że są inne. Poprzednie były dużo lepsze. DD: Zdziwiłam się trochę, że w tym odcinku też jest narracja trzecioosobowa. Zamierzasz jeszcze wrócić do poprzedniej czy tak zostaje? :) Życzę miłego wypoczynku i z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek! Wróć z wakacji z mnóstwem weny. ;D |
Musialam zmienic soczewki ale powroce do starych za dwa odcinki. Tak, dobrze pamietasz ze laczyly ich stosunki milosne, ale nie wyklucza to bycia rodzenstwem:D co do narracji jeszcze sie nie zdecydowalam. Na wakacjach narazie deszcz:(
|
Daisy - kończ wakacje i dawaj lepiej kolejną część :) ostatni odcinek taki króciutki, ledwo zaczęłam czytać a już koniec... teraz proszę o duuuzo zdjęć (jak zawsze :P)
|
Przeczytałam całą twoją historię i powiem ci, że jestem pod wrażeniem :D Fabuła cały czas mnie zadziwia, a akcja jest taka szybka, że jeżeli pominęłabym chociaż jeden odcinek, to nie wiedziałabym, o co chodzi :D To lubię :D
Czekam na kolejny odcinek, życzę cierpliwości i chęci przede wszystkim! :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:26. |
|