![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Macie jakies stronki z meblami ? :hihi:
|
Nie ma jeszcze żadnych mebli, jeszcze nie stworzono programu do tworzenia obiektów/rekolorów z trybu budowy/zakupów :(
|
wiecie jak wprowadzić stan rozbawienia? :)
|
Z tego co kojarzę to interakcje towarzyskie z grupy 'zabawne' mog± doprowadzić sima do rozbawienia :)
|
Cytat:
Ale chyba jeszcze tylko same rekolory albo same pokoje. Nie odczuwam jeszcze braku CASTa :) Mój sim ma kilka figurek z MySims na kominku i odczuwa rozbawienie jak tylko wchodzi do pokoju :P |
Cytat:
|
Cytat:
a ja mam takie pytanko - zeby zmieniac uplyw czasu w ts4 (w innych czesciach tez), tzn. czas normalny, czas szybki i superszybki mozna bylo wciskac klawisze 1, 2 i 3 na klawiaturze; mi po pewnym czasie te klawisze przestaly dzialac i nie wiem, czy da sie cos z tym zrobic... bylam juz przyzwyczajona ze ciagle przelaczalam ten uplyw czasu na klawiaturze i teraz mi sie niewygodnie gra, da sie to gdzies w ustawieniach zmienic, czy cus? |
Cytat:
|
dzieki za odpowiedz :)
strasznie sie tez mecze z przygotowan 5 wykwintnych dan podczas przyjecia.. daje rade z trzema.. :/ :D |
Wie kto¶ może jak zmienić sylwetkę sima, twarz po stworzeniu? Wpisuję kod testingcheats true wchodzę w CAS i piszę, że nie da się zmienić sylwetki, twarzy gotowego sima. S± jakie¶ inne sposoby? :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:22. |