TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Lubie 24.09.2014 18:42

Odp: Forumowa Mafia IV

Jejciu, było odrobinkę fabuły i już na jej podstawie oskarżenia lecą. Renibow dobrze wczoraj pisała.

Diana, odświeżanie tematu. Może po prostu sprawdza co nowego, a że nic nowego nie ma, to nic nie pisze. Po co ma odpisywać na posty o zapładnianiu czy robieniu zakupów w biedronce.

o nie, broni diany, pewnie są razem w mafii, zabijmy go. o nie jego pita to katnis, jest mafią, szczfany kamuflaż. zabijmy go

Pink Panther 24.09.2014 18:43

Cytat:

Napisał Genesis (Post 1833390)
Nie do konca sie z toba zgodze. Ja z jakimkolwiek osadem sobie poczekam... o ile dozyje *odpukac* :D

Może i jestem chorobliwie podejrzliwy, ale Genesis strasznie miga się od oskarżeń... :D

Malfurion 24.09.2014 18:46

PP, szczerze? Gdybym byl w mafii, to raczej bylo by mi to na reke, poniewaz mieszkancow jest wiecej. Szansa na trafienie mafioza jest o wiele mniejsza ;)

Słodki Pan Ciastek 24.09.2014 18:49

Ej, ale zaraz PP oskarża jedną osobę po drugiej i cały czas zmienia zdanie O.o
Wiem dobrze, że masz umysł filozofa i możesz to wykorzystać. Ja się przechytrzyć. Będę na ciebie uważał I NIE NIE ODWRACAM UWAGI OD SIEBIE!

Pink Panther 24.09.2014 18:52

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1833394)
I NIE NIE ODWRACAM UWAGI OD SIEBIE!

Nie skąd xD
Najpierw wyskakujesz z oskarżeniami na podstawie zapładniania i ilości postów, potem się bulwersujesz, a teraz oskarżasz mnie ;P

Gdybym był w mafii poważnie uważałbym, co piszę i nie rzucał tak sugestiami o mafiosach. Sam uznałeś, że mam umysł filozofa i jako mafioso raczej bym to wykorzystał.

Słodki Pan Ciastek 24.09.2014 18:54

Bo możliwe, że to wykorzystujesz pisząc to teraz ;) Rzucasz oskarżeniami nie świadomie. Może specjalnie? Może chcesz, żebyśmy zwrócili uwagę na ciebie, a później zabili kogoś innego. Np: Mnie?

mystically_mad 24.09.2014 18:56

Pierwszy raz w to gram i sądzę, że wybiorą kogoś, kto ich wizualnie wkurza :D

Pink Panther 24.09.2014 18:56

@SPC Tylko moje oskarżenia mają jakieś podstawy, nie patrzę na ilość postów ;)

A gdybam na głos, bo może Wam się przydadzą moje sugestie, np. gdybym dzisiaj odpadł.

Poza tym nie wiem jeszcze, na kogo zagłosuję. Jak wspomniałem, głośno myślę. I tyle ;)

Słodki Pan Ciastek 24.09.2014 18:59

Czyli ja jestem mafiozą przypomnij dlaczego?

Pink Panther 24.09.2014 19:01

Bo rzucasz bezpodstawnymi oskarżeniami, bulwersujesz się jak ktoś wspomina o Tobie jako potencjalnym mafioso, denerwujesz się, aż wreszcie oskarżasz mnie, swojego głównego "przeciwnika" w FM.
I nie mówię, że nim jesteś, tylko że to bardzo prawdopodobne ;P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:05.