![]() |
Odp: Czy zabijacie swoich Simów?
Kiedyś jak jeszcze nie znałam kodu na pieniądze ( piękne czasy :D ) miałam śliczną simkę która zabijała swoich mężów :D Topiła, podpalała i głodziła :D Nieźle się wzbogaciła i mogłam wybudować piękny dom :D
|
Ja nie zabijam tych, których stworzyłam, bo zawsze są ładne. ;P Maxisom to zawsze głodówkę. :D
|
Mi jak się sim nie podoba to zabijam. Jak to małe dziecko (sims1) to się nim nie zajmuję. Jak dorosły, to topię w basenie, głodzę lub podpalam xD
|
ahh pamietam te czasy kiedy zabijalam miastowych i zbierałam nagrobki :D w 2 tez zabijam wiec pewnie w 3 nadal bede czarną wdową :)
|
Właściwie to zabijałam swoich simów, jak miałam takową potrzebę. Nigdy od ''tak sobie''. Chyba miałabym wyrzuty sumienia (w koću to tylko gra, no, ale... ).
|
Uwielbiałam kiedyś zabijac moich simów xD A najlepsze było kazanie im naprawiać zepsuty telewizor albo bardziej wyszukana śmierć od świnki morskiej ;p bywało też zamykanie delikwenta w ogrodzeniu z samym krzesłem :D
|
Ja tylko gdy było to potrzebne dla fabuły. :D
|
A ja nigdy. Po to są, by sobie żyły :)
|
ja raz simkę zabiłam przez przypadek, świnka morską kazałam jej sie bawić ta ja ugryzła i w końcu simka mi umarła ;(.
|
Ja lubiłam wszystkich zamykać w jednym "pokoiku" bez niczego i patrzeć, jak wrzeszczą... >:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:01. |