![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Może ktoś podać mi linka do posta w którym było napisane jak zdjąć cenzurę ?
Szukałam w wyszukiwarce i nie mogę znaleźć. Edit: Już znalazłam, a odnośnie tych skinów z peggy, wgrałam ten pierwszy i mi działa normalnie, nie mam już maxisowego skina tylko właśnie te. Stworzyłam jednak nowego Sima i był właśnie nowy skin, może po prostu sprawdzasz skin na stworzonych już simach i wtedy raczej tego nowego nie będzie, choć pewności nie mam. Moja Simka ma nastrójnik pozytywny w związku z płonącym owocem, co będzie jak go zje ? Czy oprócz zjedzenia go tak po prostu jakieś danie z niego można zrobić ? |
Czy da się zbudować piwnicę?? W 2 należało obniżyć teren dwunastoma kliknięciami. Postawić ściany, a zaraz obok fundamenty, potem na tym kładziemy podłogę i kolejne piętro. Czy w 3 tez da się tak zrobić?? Czy ktoś już tego próbował? A może jest jakiś kod który to ułatwi? Jeśli tak to jaki??
|
W screenach zamieszczanych przez użytkowników widziałam, jak simowie chodzą po górach. Jak to zrobić?
|
Cytat:
Sim może chodzić po nich jak po każdym innym terenie. Niestety nie da się pójść wszędzie, więc trzeba szukać i sprawdzać. Tam gdzie się nie da, przy kursorze będzie czerwony znak zakazu. |
Mam jedno pytanie, stworzyłam simkę która się wydawała być ładna.. osiągnęłam nią bardzo dużo umiejętności na max oprócz charyzmy (7 poziom). Ma również dużo wykonanych zadań dodatkowych i dużo znalezionych skał, motyli i tych innych. Lecz po pewnym czasie zaczęła mi się nie podobać a dokładnie skóra ( stworzyłam ją za bardzo bladą) czy są jakieś kody czy coś innego i mogłabym zmienić jej kolor skóry?
|
Niestety tego już nie możesz zmienić :(.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak w Podróżach było można.I szkoda,że nie da się kąpać w morzu tylko ryby łowić :(.
|
Wielka szkoda, tym bardziej, że woda wygląda tak realnie... jednak napewno dojdzie to w dodatku. :) Swoją drogą w Riverviev jest tylko rzeka....
Napisze mi ktoś odnośnie tego płonącego owocu, czy jak się go zje to coś daje i czy można jakąś potrawę z niego zrobić ? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:57. |