![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ej, naprawdę będą wiewiórki? Fajnie, że będzie więcej gryzoni, w dwójce to był ,,chomik" który tak naprawdę był ,,świnką morską" która czasem wyglądała jak ,,chomik" :O No i liczę na większe klatki dla gryzoni i że będzie można trzymać sobie parkę. To samo tyczy się papug, ona zawsze taka smutna była a tak to np. nierozłączki by były. Te klatki dla chomiko-świnek to była jakaś jedna wielka parodia. Niektórzy piszą, że postawią płotek i jeleń nie wyjdzie. Po co wam on? Zapewne nie będzie żadnej interakcji z nim i będzie pewnie się chował np. w lesie a później w nocy wychodził żeby jedzenia poszukać. Prędzej szopy bo one w śmietnikach grzebią (tak było na zwiastunie). Cytat:
|
ola ty nie oczekuj zbyt wiele bo potem zaboli.
Ja tam będę moimi simowymi dziećmi wychodził do lasu i szukał wiewiórek *-* |
http://i.imgur.com/cNnqq.jpg
Cooooooo? :O |
może wydrukowali okładkę i wkleili na inne pudełko po grze ?
albo to dziecko jednego z pracowników EA może on już ma tą grę choć wątpie :) |
To pudełko, to jakaś podróba. Na pewno nie ma jeszcze żadnej płyty z tym dodatkiem (może tylko EA ma jedyny egzemplarz, taki próbny.)
|
Możliwe, że to dzieciak, któregoś z pracowników EA i chciał się pochwalić pudełkiem bez płyty w środku :D
|
Widać, że ta okładka jest wydrukowana, bo przy grzbiecie jest ucięta, a okładki są "połączone" z tyłem.
|
Za wcześnie, to ściema. Jak dla mnie to wydrukował sobie sam okładkę z internetu i wstawił w pudełko, tak "dla hecy". To nic nie znaczy :P Nie wierzę, żeby już mieli w pełni grywalną wersję.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:38. |