![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
I moim zdaniem offtopu nie ma, bo dyskusja trwa dalej o ts4. Baseny zapewne będą, mimo, że moim zdaniem tak ważne nie są. Bardziej zależy mi na grywalności, niż na zbiornikach wodnych. Cytat:
Ewentualnie to nawet ja uważam, że tych basenów nie będzie. Ale nie stwierdzam, tego bo gry w rękach nie miałem. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem, może ja jestem jakiś dziwny, ale jak ktoś ma swoje zdanie, to nie próbuję mu siłą narzucać swojego. To, że jeden ma takie priorytety, a drugi ma inne wydawało mi się rzeczą zupełnie normalną. ALE, skoro mówisz, że to świadczy o zaburzeniach, to przepraszam, najwidoczniej się pomyliłem co do całej ludzkości. Od dzisiaj koniec z tolerancją dla innego zdania, niż moje własne. jeszcze złota myśl jako podsumowanie powyższych cytatów: Cytat:
Dla mnie priorytetem jest (to znaczy DLA WSZYSTKICH) powrót szczegółowych animacji, o czym już pisałem, a także brak błędów, które dawały mi się we znaki, a w trójkę nie grałem zbyt długo i nie miałem praktycznie żadnych nieoficjalnych dodatków. Dziękuję Kędziorku, że mnie oświeciłaś w sprawie instalacji, mogę teraz spać spokojnie :) Teraz już chyba pozostaje tylko czekanie na przesunięcie daty premiery, bo w pierwszym terminie na bank się nie wyrobią. Może jak to ogłoszą to na pocieszenie dostaniemy porcję jakichś informacji. |
Cytat:
Zachęcam do przejrzenia choćby trzydziestu ostatnich stron tematu a zobaczysz, jak bardzo niektórzy próbowali narzucać swoje zdanie innym i przy nich post do którego się powyżej odnosisz to naprawdę drobiazg. -------------------------------------- Na DotSim są zdjęcia z gry zamieszczone w magazynie PC Gamer. Moją uwagę zwróciło zdjęcie z grillem, gdzie na pierwszym planie jest ręka sima w pomarańczowej koszulce. Widać na niej mięśnie, a sim w okularach z pierwszego zdjęcia ma dołeczki na twarzy. To chyba dowód, że simy nie są zbyt gładkie. Co sądzicie? |
Dla mnie najlepsza jest mina tej simki patrząca na tego kolesia co te hamburgery przewraca :D No i ten dom i ten statek w oddali wygląda świetnie.
|
A czy naprawdę jest sens zwracać tym osobom uwagę w każdym poście? Widzę, kto próbuje narzucić mi swoje zdanie. I już zwróciłem tej osobie uwagę. Dwukrotnie.
-------- Dla mnie to oczywiste, że skoro można zmieniać w CASie każdy szczegół, to można uformować twarz tak, żeby nie była gładka. Także żadna nowina :P |
Cytat:
|
Cytat:
Dołeczki w policzkach <3 |
Już chyba pisałam wcześniej o moim pomyśle, aby Simy miały trzy paski samopoczucia: pierwszy ukazywałby jak Sim czuje się obecnie, drugi jak dobrze lub jak źle wspomina swoją przeszłość, a trzeci czy patrzy w przyszłość z optymizmem czy raczej ma wobec niej złe przeczucia. Jeśli do tej pory spotkało go niewiele dobrego, będzie źle myślał o swojej przeszłości, chyba, że jest niepoprawnym optymistą. Uważam, że cechy cechami, ale fajnie byłoby w CAS-sie określić Sima jako optymistę, realistę lub pesymistę, co też miałoby swój wpływ na paski nastrojów.
Liczę na to, że galeria w grze zastąpi Store. Co do dołeczków, to i tak Simy są gładkie bo mają taką wymuskaną cerę jak laleczki i dorysowane dołeczki w policzkach nic w tej kwestii nie zmieniają. Mimo wszystko podoba mi się wygląd czwórkowych postaci, wyglądają jak z odsłony The Sims 2 i pół, ale w pozytywnym sensie, mimo uproszczeń graficznych. :) Oby tylko rozgrywka nie była jak z gry The Sims 2 i pół. Martwi mnie, że twórcy pokazują nam głównie CAS. Mam nadzieję, że aspiracje będą jakoś fajnie działać, a nie że np. każdy Sim z aspiracją rodzinną będzie miał identyczne pragnienia. Pragnienia powinny zależeć też od charakteru, sposobu bycia Sima. Nie wiem na ile głębokie będą czwórkowe postaci, ale skoro twórcy tyle mówią o świetnym AI i o tych emocjach, to liczę na to, że przynajmniej nie będą mogły tańczyć ze sobą na środku siłowni albo bić się na poduszki w restauracji. :) |
Store byłoby fajne, gdyby było tańsze, ale przecież duży zestaw kosztuje tyle co dodatek płytowy, no sorry, kogo na to stać... I tak kupiłam więcej niż powinnam.
Simy z TS4 są gładziutkie, jak pupeczki niemowlaczków :P Ale spoko, to ma dobre i złe strony. Ja bym chciała zobaczyć niemowlęta i małe dzieci, bo bardzo mnie ten temat "hodowli małych ludzików" interesuje, w każdej odsłonie. No i dobrze by było, jakby Simy wychodzące z CAS, wyglądały tak samo w trybie życia, jak w CAS, bo w TS3 to jest nieciekawie... Zapewne to wina oświetlenia. Co do aspiracji, to podoba mi się to, jak to wygląda w TS4. Ciekawe też ile będzie pasków kontaktów, czy jak w TS2, czy jak w TS3. Przyznam, że wolę wersję z TS3, ale za to w TS2 można było tak zrobić, że Sim A kocha Sima B, ale Sim B go nienawidzi... |
anie_1981, czytałam, że będą dwa paski kontaktów: jeden określający związki przyjacielskie, a drugi romantyczne.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:38. |