TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Libby 21.07.2009 18:50

Odp: Pytania i odpowiedzi

Mam takie pytanie. Mam małżeństwo. Simka ma brązowe włosy, sim czarne. Dwójka dzieci też czarne. Teraz urodziło się trzecie dziecko i jest blondynem :O. Jakiś podrzutek, czy co...? Jak to możliwe? Simka była wierna mężowi :P. Eh... jakiś błąd...

psychickid 21.07.2009 18:56

Niekoniecznie. Może simy przyjmują też geny babć i dziadków?
Chociaż wątpię w to, ale inaczej nie potrafię wytłumaczyć :)

Aguncja 21.07.2009 19:04

Mój podopieczny nie chce uczyć się charyzmy przed lustrem. Pomyślałam, że po prostu trzeba zwiększyć liczbę przyjaciół. Mógłby ktoś potwierdzić lub zaprzeczyć?:)
Dzięki za odpowiedź

Chantelle 21.07.2009 19:26

Potwierdzam.

kamil11 21.07.2009 19:49

Cytat:

Napisał Vanillea (Post 1077436)
Tak w Podróżach było można.I szkoda,że nie da się kąpać w morzu tylko ryby łowić :(.

Takich rzeczy od EA w podstawie nie można się spodziewać:P

Malfurion 21.07.2009 20:27

No jasne bo poco dawac teraz jak pozniej mozna skosic wiecej kasy od graczy proste i logiczne :P

Ja ponawiam moje pytanie bo pisalem setki razy i nikt nie odpisal
Mam problem z kupieniem ksiazek jak je kupie niemoge wogule z nich skorzystac mial juz ktos z tym problem?

blakistoni 21.07.2009 20:54

Kondzio - czasem zeby skorzystac z ksiazki trzeba miec umiejetnosc na danym poziomie,moze o to chodzi? ;p
Jesli sa to 'normalne' ksiazki,nie do umiejatnosci,to nie mam pojecie co to moze byc. Moze jakis bledny dodatek z neta?

Malfurion 21.07.2009 21:30

Tak chodzi o normalne bo jak kupuje te ksiazki to zamiast pokazywac sie jako odzielne to sa pod jedna postacia w takim bialym kwadraciku nazwanym licznik, tak jak np. mamy kilka kielbasek to tez tak pisze tylko ze niemam zadnej interakcji z tym licznikiem i czytac niemoge niewiem czemu sie tak zrobilo a i jeszcze jedno mam tylko tak u jednej postaci cos pewnie sie zabugowalo

Libby 21.07.2009 22:40

Cytat:

Napisał psychickid (Post 1077605)
Niekoniecznie. Może simy przyjmują też geny babć i dziadków?
Chociaż wątpię w to, ale inaczej nie potrafię wytłumaczyć :)

Nie ma babć i dziadków, bo to moja pierwsza rodzinka w TS3. Jakiś błąd gry...?

Levkoni 22.07.2009 00:06

Cytat:

Napisał daria5 (Post 1077231)
Mam jedno pytanie, stworzyłam simkę która się wydawała być ładna.. osiągnęłam nią bardzo dużo umiejętności na max oprócz charyzmy (7 poziom). Ma również dużo wykonanych zadań dodatkowych i dużo znalezionych skał, motyli i tych innych. Lecz po pewnym czasie zaczęła mi się nie podobać a dokładnie skóra ( stworzyłam ją za bardzo bladą) czy są jakieś kody czy coś innego i mogłabym zmienić jej kolor skóry?

O jaaa... wy to czasem macie problemy :D Trzeba kochać ją taką, jaka jest heheheh :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:08.