![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mam takie pytanie. Mam małżeństwo. Simka ma brązowe włosy, sim czarne. Dwójka dzieci też czarne. Teraz urodziło się trzecie dziecko i jest blondynem :O. Jakiś podrzutek, czy co...? Jak to możliwe? Simka była wierna mężowi :P. Eh... jakiś błąd...
|
Niekoniecznie. Może simy przyjmują też geny babć i dziadków?
Chociaż wątpię w to, ale inaczej nie potrafię wytłumaczyć :) |
Mój podopieczny nie chce uczyć się charyzmy przed lustrem. Pomyślałam, że po prostu trzeba zwiększyć liczbę przyjaciół. Mógłby ktoś potwierdzić lub zaprzeczyć?:)
Dzięki za odpowiedź |
Potwierdzam.
|
Cytat:
|
No jasne bo poco dawac teraz jak pozniej mozna skosic wiecej kasy od graczy proste i logiczne :P
Ja ponawiam moje pytanie bo pisalem setki razy i nikt nie odpisal Mam problem z kupieniem ksiazek jak je kupie niemoge wogule z nich skorzystac mial juz ktos z tym problem? |
Kondzio - czasem zeby skorzystac z ksiazki trzeba miec umiejetnosc na danym poziomie,moze o to chodzi? ;p
Jesli sa to 'normalne' ksiazki,nie do umiejatnosci,to nie mam pojecie co to moze byc. Moze jakis bledny dodatek z neta? |
Tak chodzi o normalne bo jak kupuje te ksiazki to zamiast pokazywac sie jako odzielne to sa pod jedna postacia w takim bialym kwadraciku nazwanym licznik, tak jak np. mamy kilka kielbasek to tez tak pisze tylko ze niemam zadnej interakcji z tym licznikiem i czytac niemoge niewiem czemu sie tak zrobilo a i jeszcze jedno mam tylko tak u jednej postaci cos pewnie sie zabugowalo
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:08. |