![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Miałam oryginalne TS2, ale pękła mi jedna z płytek. I teraz zainstalowaną mam wersję z crackiem z netu. Czy z taką nieoryginalnie zainstalowaną podstawą da się zainstalować TS 2 "Na studiach" i inne dodatki? Mam oryginalne płytki TS2 "Na studiach", "Własny biznes". Chciałam je zainstalować, ale się boję, czy coś mi się nie posypie z powodu nieoryginalnie instalowanej podstawy?
|
Cytat:
Ściągasz Origin. Instalujesz. Tam jest opcja "wprowadź kod produktu". Wpisujesz kod z okładki The Sims 2 i powinno dodać grę w wersji elektronicznej, oryginalną do archiwum. |
Parcela wczytuje się i można na niej grać, albo co jakiś czas wyskakuje właśnie to
http://pictap.pl/di-DMP11YKW.jpg Zauważyłam, że pokazuje się w to w poniedziałek, czyli wtedy gdy trzeba płacić czynsz.. A ja.. nie mam skrzynki pocztowej. Mam jakąś CC, a po zmianie parceli na apartament ta nie chce się zmienić w tą apartamentową :( Jak przywrócić tą maxisową skrzynkę na listy? Usunęłam więc za pomocą programu Download Organiser wszystko co miało w nazwie mailbox. Skrzynka zniknęła w trybu kupowania lecz na parceli jej nie ma. Jak mogę ją przywrócić? |
Wywalić skrzynkę CC.
Obawiam się, że nie da się jej przywrócić :( I po domku. |
A gdyby tak wyprowadzić simów, zmienić typ parceli na publiczną a potem znów na apartament?
|
Jeśli już teraz nie masz skrzynki na parceli to znaczy, że dosłownie jej nie ma :| Jedyne wyjście to ściągniecie z powrotem skrzynki na listy (ale w dobrej, kompatybilnej z OŻ wersji) albo porzucenie parceli.
|
Pytanie żółtodzioba: jak regulować wysokość OMSP?
@down, dziękuję :) |
Klawisze [ i ] .
Tzn. tak jak wysokość obrazów na ścianach jeśli masz OŻ. |
Cześć mam pewien problem z jedną rodziną.
Gdy chcę wejść w rodzinę Aspirant, ładuje się itd., ale gdy jest w połowie ładowania, gra wyłącza się i wyskakuje okienko coś w stylu "Działanie aplikacji zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta." Mam tak tylko z tą rodziną, a bardzo chciałabym w niej pograć :(( Może ktoś coś doradzić? |
Mam problem. Od wczoraj nie czyta mi płyty od Rezydencji i Ogrodów. Po włożeniu do napędu nic się nie dzieje, a po wejściu w mój komputer i w folder płyty nic tam nie ma :O Jakby płyta była czysta... Czy mogło się pousuwać? Ale jak?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:22. |