![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Cytat:
|
tak to sobie każdy napisać może, ze nie jest w mafii. to w niczym nie pomaga ani was nie usprawiedliwia :|
|
Cheeba?[*]
Jedyny sposób na uniknięcie śmierci - wydzierać się w tym temacie. :l Mafia chce się pozbyć tych sprytnych, którzy mogą się czegoś domyślić, ale o tym nie mówią? Bo jak dla mnie, to oni byle jakich osób nie pozabijali. (w odróżnieniu do nas :D) |
Faktem jest to że odkąd oddałam głos na Cheyenne zaczyna wręcz podejrzliwie wymigiwać się od tego że jest w mafii. Ja jestem uczciwym obywatelem
|
To ja nic nie mówię więcej.
|
Mój post jest podejrzany, bo napisałam nicki ludzi, których nie podejrzewam? :P Możecie na nich głosować przecież, ale według mnie są niewinni xD Dużo obserwowałam i mam swoje własne typy, ale póki co mało osób na nie głosowało.
|
fallen - lepiej pisać, bo moze dasz nam wskazówki. A jak będziesz tak cicho, to mafia Cię pewnie sprzątnie, jak resztę cichych! :P
|
Fallen, może chodzi o to, że wymieniłaś CZTERY osoby? I o to, że napisałaś ten post... w zasadzie ni z gruchy, ni z pietruchy? To mnie zastanawia.
Na razie jednak moje podejrzenia kierują się gdzie indziej, ale może zachowam to dla siebie na jakiś czas. |
Właśnie, Fallen nie ryzykujmy że mafia znów komuś zamknie usta
|
Cytat:
To jak, mogę liczyć na twoje propozycje? Mroku, ty chyba też chcesz... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:52. |