![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
To raczej (i na 99, 5 %) nie to, ale warto spróbować - może spróbuj usunąć plik Groups.cache w Moje dokumenty->The Sims 2 - i wtedy spróbuj ponownie wczytać grę.
Aczkolwiek dziwna ta sprawa z płytą. Jeśli masz inny komputer z DVD-romem lub ktoś z Twoich znajomych ma - to sprawdź u niego, czy działa - jeśli odczytuje pliki z płyty - masz zepsuty napęd. A jeśli nie - to płyta do wymiany :/ |
Czy jeżeli usunę podotoczenie uniwersyteckie w grze z mojego otoczenia, to coś się popsuje?
|
Wątpie, usuwaj
|
Czy można przy pomocy SimPE lub jakiegoś innego programu/moda zmienić właściwości obiektów? Chodzi mi na przykład o łóżko, które zaspakaja Energię na poziomie: 1, a komfort na przykład na 2. Czy mogę to jakoś zmienić, żeby było dajmy na to 5 i 6? :)
|
Dlaczego Body shop nie chcę mi się otworzyć. Kiedy uruchamiam go, to jest przez chwilę w procesach, a potem znika. Czego to może być wina?
|
Wywal pliki cache.
|
@up: Działa. Dziękuję :)
|
pytanie dot. rozgrywki
jak moje dzieci dorastały w nastolatki to mogłam 3 ich przyjaciół niezależnych ode mnie też "dorosnąć" XD i teraz chcę je posłać na studia ale to się wiąże ze zmianą otoczenia itd. czy jeśli je wyślę to też będę mogła "dorosnąć" ich przyjaciół czy jak się idzie na studia to to już tak nie działa? co zrobić żeby ta opcja się pokazała? moja córka ma chłopaka i bez sensu że ona będzie dorastała a on nie xd |
Jeżeli wyślesz córkę z jej chłopakiem na studia (jest taka opcja obok przycisku stworzenia rodziny) i wybierzesz otoczenie akademickie i przydzielisz ich do jakiegoś domu/akademika to same dorosną :)
|
ale on z nami nie mieszka, nie szkodzi? ;/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:30. |