![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
justinea4: Zwierzaków, będzie max. tyle ile Simów czyli max. 8. No chyba, że nie będą na panelu, ale skoro mi nimi, będziemy kierować to...raczej będą.
|
Cytat:
Kurczę, już się nie mogę doczekać na jakieś informacje. |
Już nie mogę się doczekać premiery! Ciekawe jaka magiczna postać dojdzie? Może wilkołak jak w dwójce?
|
Ile razy można powtarzać , że jednorożec ;/ wystarczy przejrzeć kilka stron tego tematu wstecz .
|
Cytat:
|
Fajnie ,by było, gdyby można było budować dla kotów catio.
|
Po co wam wścieklizna jak i tak by była na zasadzie: pies podchodzi do zaprzyjaźnionego człowieka/zwierzaka pyta się czy może dziabnąć i dziabie? :D;)
|
A który Sim odpowie: "Jasne, dziabnij, co mi tam..."? Chyba żaden. Ja się już doczekać nie mogę normalnie, ale to chyba wszyscy, więc nic nowego nie twierdzę :P
|
ja tego nie rozumiem ;D jeszcze prawie 3 miesiące do premiery a tu filmiki na których prawie wszystko skończone ;D mam nadzieje że będzie taki jak go zapowiadają. zawsze na początku każdy dodatek jest fajny a jak sie w niego gra to prawie nowości nie widać .. tutaj mam nadzieje ze się postarają szkoda że tak długo trzeba czekać na premiere
|
Cytat:
Fajnie by było gdyby zrobili akcesoria albo dodatek odnośnie wędkowania :D Ale miałbym uciechce, pewnie mniejszą niż ze zwierzaków ale też bym miał :D A w tych akcesoriach/dodatku o wędkowaniu dodali by do kupowania nowe: wędki, spławkiki, haczyki, żyłki tytanowe i nie, kołowrotki, gumki, plastiki, i mógłbym wymieniac w nieskończonośc...... :D I jeszcze by mogli dużo nowych ryb dodac takie co sie łowi trudno (na zywo nawet można do kilku godzin lub pół dnia to ciekawe ile by to zajeło u simów xD) ( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:20. |