TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Ejak 31.07.2011 12:53

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

justinea4: Zwierzaków, będzie max. tyle ile Simów czyli max. 8. No chyba, że nie będą na panelu, ale skoro mi nimi, będziemy kierować to...raczej będą.

Séverine 31.07.2011 15:33

Cytat:

Napisał TheSims3Fan (Post 1424864)
wiem, i będę je łapac i trzymac :D

Ale nie obiecuj sobie za wiele bo później możesz się rozczarować. Więc nie miej od razu nastawienia ,,Wszystkie zwierzęta będą i wszystkie będzie można łapać" bo później będzie wnerw :D

Kurczę, już się nie mogę doczekać na jakieś informacje.

Carolayn 31.07.2011 16:26

Już nie mogę się doczekać premiery! Ciekawe jaka magiczna postać dojdzie? Może wilkołak jak w dwójce?

cordian 31.07.2011 16:31

Ile razy można powtarzać , że jednorożec ;/ wystarczy przejrzeć kilka stron tego tematu wstecz .

Séverine 31.07.2011 18:45

Cytat:

Napisał Carolayn (Post 1425070)
Już nie mogę się doczekać premiery! Ciekawe jaka magiczna postać dojdzie? Może wilkołak jak w dwójce?

Dojdzie jednorożec. Naprawdę chyba nie trudno cofnąć się o góra 5 stron :|

Ejak 31.07.2011 19:22

Fajnie ,by było, gdyby można było budować dla kotów catio.

Juhas 31.07.2011 20:01

Po co wam wścieklizna jak i tak by była na zasadzie: pies podchodzi do zaprzyjaźnionego człowieka/zwierzaka pyta się czy może dziabnąć i dziabie? :D;)

anie_1981 31.07.2011 20:13

A który Sim odpowie: "Jasne, dziabnij, co mi tam..."? Chyba żaden. Ja się już doczekać nie mogę normalnie, ale to chyba wszyscy, więc nic nowego nie twierdzę :P

guniaaxd 31.07.2011 21:44

ja tego nie rozumiem ;D jeszcze prawie 3 miesiące do premiery a tu filmiki na których prawie wszystko skończone ;D mam nadzieje że będzie taki jak go zapowiadają. zawsze na początku każdy dodatek jest fajny a jak sie w niego gra to prawie nowości nie widać .. tutaj mam nadzieje ze się postarają szkoda że tak długo trzeba czekać na premiere

TheSims3Fan 01.08.2011 06:27

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1425062)
Ale nie obiecuj sobie za wiele bo później możesz się rozczarować. Więc nie miej od razu nastawienia ,,Wszystkie zwierzęta będą i wszystkie będzie można łapać" bo później będzie wnerw :D

No przecież wiem :D JAk nie będzie to nic szkoda ale fajnie by było gdyby bylo :D Tyle, że nie podoba mi sie to, że sterujemy zwierzętami, mogli zamiast tego to zrobic kilka płazów które sie nie łowi (to jest możliwe bo kiedyś złowiłem xD ale rzadko to się zdarza) tylko tak jak będziemy z gadami łapac :) By były ropuchy, żaby, rzekotki, axolotly itd.....

Fajnie by było gdyby zrobili akcesoria albo dodatek odnośnie wędkowania :D Ale miałbym uciechce, pewnie mniejszą niż ze zwierzaków ale też bym miał :D A w tych akcesoriach/dodatku o wędkowaniu dodali by do kupowania nowe: wędki, spławkiki, haczyki, żyłki tytanowe i nie, kołowrotki, gumki, plastiki, i mógłbym wymieniac w nieskończonośc...... :D I jeszcze by mogli dużo nowych ryb dodac takie co sie łowi trudno (na zywo nawet można do kilku godzin lub pół dnia to ciekawe ile by to zajeło u simów xD) () xD :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:20.