![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
O lol :D no jestem zszokowany... tzn myśle, teraz jak moja przyrodnia siostra będzie grała to trochę hmm. A ma 12 lat. Chociaż z drugiej strony, czy naprawdę powinniśmy być zdziwieni? Wystarczy się rozejrzeć po naszym podwórku- w tv docu-soap, Warsaw Shore i inne Siwce... Czasem mi się wydaje, jakby te dzieciaki z podwórka miały więcej do powiedzenia w tych sprawach niż ja...
|
@up:
no to że z kazdej strony dzieci i mlodziez sa otoczone wyuzdaniem itp. to chyba jeszcze nie powod zeby machac na to reka jakby to bylo cos OK :O (aż mi się wizja Huxleya przypomniała...) bardzo przepraszam za mały offtopik :( No, ja w każdym razie raczej nie bede rozwijać tejże umiejetnosci u swoich simow xD |
No dzisiejsza młodzież to jest niestety masakra. W dobie internetu itd mają dostęp do wszystkiego. Niestety to nic dobrego.. Pewnie EA pomyślało, że skoro seks pojawia się wszędzie to dlaczego i oni nie mają tego wprowadzić do Simów jako umiejętności... Może jeszcze będzie możliwość robienia tego na blacie kuchennym albo po prostu na stojąco ? Wszystko schodzi na psy.
|
Tzn nie mówię, że trzeba machnąć ręką na to czy coś. Bo świat zmierza w kierunku w jakim zmierza, ale zaś jeśli się są te małżeństwa jednopłciowe w grze to może stwierdzili, że takie coś będzie pewnym hmm... urozmaiceniem? Nie robimy off-topu myślę, bo dyskutujemy o tym co się pojawia :) przynajmniej tak mi się wydaje :D
|
Jeśli faktycznie ta informacja jest prawdziwa i zrobią z bara-bara dyscyplinę sportową (co w sumie byłoby bardzo po amerykańsku), to będzie jak dla mnie pierwszy poważny minus tej gry.
|
Ja w sumie poczekam na oficjalne info. Jeśli będzie to będzie, jak nie to nie. Myślę, że no nie wiem, dziwne się to wydaje dla mnie osobiście.
|
Zauważcie, że informacja o tej umiejętności jest z 2013r, wszystko się mogło zmienić, na innej stronie czytałam, że ponoć ma jej właśnie nie być..
|
Ja nie wiem, w csym wam to przeszkadza :P Dwunastoletnie dzieci (od takiego wieku POWINNO SIĘ dopiero grać; praktyka to inna sprawa) nie wiedzą, skąd się wzięły? Może i tak, ale tylko w niedoedukowanym kraju typu Polska. Poza tym, Simsy zawsze były pełne "podtekstów". Bara-bara można robić w tylu miejscach, że nie sposób ich wymienić. Nagość jest w grze od dawna. Jak ktoś chce sobie pooglądać gołe Simy to w internecie znajdzie sobie kod na cenzurę i już. Umiejętność bara-bara nie jest dla mnie żadnym przegięciem. Ta gra po prostu taka jest i taka była co najmniej od czasu dwójki.
|
Jeśli byłaby ta umiejętność, to bym ją ostatecznie dopuściła, ale tylko i wyłącznie jako ukrytą umiejętność. Nie popieram tego, że jest tyle przemocy i seksu w grach i bajkach dla dzieci. Niechby oni się zdecydowali czy to ma być gra dla dzieci, czy dla dorosłych... Kreskówka, a z umiejętnością bara bara... Coś myślę, że to ściema, jakoś nie wierzę, że EA dałoby taką umiejętność w Simsach. Jak ktoś chce przerobić Simsy na grę tego rodzaju, to od tego są mody, nie powinno być tego od początku w grze. Pamiętacie może, jaka była afera, jak w dwójce był kod na zdejmowanie cenzury? Nawet się ktoś czepiał Simsów, że powinny być od 18 roku. Nie pamiętam szczegółów, to było gdzieś w połowie dwójki. Nie sądzę zatem, by to była prawda z tą umiejętnością, a jeżeli, to już mnie chyba nic nie zdziwi.
|
Taaa... Ale ja na przykład nie chciałabym żeby moje dziecko (którego oczywiście nie mam :D) przyszło do mnie i po zapytaniu co robiło cały dzień odpowiedziało "A NIC MAMO, ĆWICZYŁEM W SIMSACH BARA BARA" -,-
EDIT: http://sims.arhn.eu/2014/06/garsc-ciekawostek/ "Umiejętność Bara bara została usunięta z gry" I fajnie, że adoptując dziecko w końcu będziemy mogli sobie je wybrać z listy :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:55. |