TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Kurczaczek 27.07.2009 13:09

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał Kurczaczek (Post 1080611)
a ja mam problem :/ kiedy dostane ta okazje na serorosline ? i ta bekonorosline :/

ponawiam :(

Mrufka 27.07.2009 13:46

Cytat:

Napisał Kurczaczek (Post 1081545)
ponawiam :(

Po pierwsze nie ma czegos takiego jak bekonoroslina...
A okazje sie pojawiaja, poprostu zawsze odbieraj telefon, przyjmuj kazda okazje dotyczaca ogrodnictwa. Nie zapominaj takze, ze musisz miec wysokie umiejetnosci w ogrodnictwie, ucz sie z ksiazek lub TV, dbaj o ogrod, a napewno sie pojawi. Sadz jak najwiecej warzyw (wyjatkowych), np czosnek itd. Beda potrzebne do wypelnienia okazji.

psychickid 27.07.2009 14:03

Mam simkę Juliettę. Często jak wychodzi na miasto, albo jak rozdaje autografy spotykam jeszcze jedną Juliettę, która ma takie samo nazwisko jak moja główna simka, jest w tym samym wieku, tylko fryzurę i ciuchy ma inne. Czyżby błąd gry?

bouffe 27.07.2009 14:08

Cytat:

Napisał psychickid (Post 1081594)
Mam simkę Juliettę. Często jak wychodzi na miasto, albo jak rozdaje autografy spotykam jeszcze jedną Juliettę, która ma takie samo nazwisko jak moja główna simka, jest w tym samym wieku, tylko fryzurę i ciuchy ma inne. Czyżby błąd gry?

Możliwe, że błąd. A czy robiłaś kopię swojej simki?

Mamełe 27.07.2009 14:26

Cytat:

Napisał psychickid (Post 1081594)

Pewnie wprowadziła się z kosza rodzin. Też mi się tak robiło a teraz po stworzeniu rodziny od razu kasuję kopię z kosza.

kamil11 27.07.2009 15:13

Jest jakiś kod żeby usunąć nastrójnik żałoba bo przed chwilą spaliłem sima.

Nix 27.07.2009 15:39

Moje pytanie dotyczy szlifowania kamieni
No więc zbieram kamienie.
Klikam na nie, wybieram "szlifuj", decyduję, jaki szlif ma być.
Sim podchodzi do skrzynki pocztowej z paczuszką, którą do niej wkłada. z konta znika mała suma, przeznaczona na szlifowanie.
I nic.

Co mam zrobić, żeby mieć oszlifowane kamienie? muszę pojechać gdzieś? zadzwonić? a może to błąd gry?

Plus jeszcze jedno pytanie - mój sim ma karierę muzyczną i właśnie stanął przed możliwością wyboru - rock czy muzyka klasyczna. kliknąłem na klasyczną. czy jest możliwość zmiany na "rock"? Gra jest zapisana.

Mamełe 27.07.2009 15:43

Cytat:

Napisał October (Post 1081698)
Moje pytanie dotyczy szlifowania kamieni
No więc zbieram kamienie.
Klikam na nie, wybieram "szlifuj", decyduję, jaki szlif ma być.
Sim podchodzi do skrzynki pocztowej z paczuszką, którą do niej wkłada. z konta znika mała suma, przeznaczona na szlifowanie.
I nic.

Co mam zrobić, żeby mieć oszlifowane kamienie? muszę pojechać gdzieś? zadzwonić? a może to błąd gry?

Przynosi je listonosz i sa do odebrania w skrzynce pocztowej.

Zebra 27.07.2009 16:38

Cytat:

Napisał amnesia (Post 1081504)
Czy można jakoś dodać dodatkowe pola na które stawia się domy? Bo jest ich bardzo mało wolnych;p

Też jestem tego ciekawa? Bo jak do tej pory nie odkryłam takiej opcji. Chociaż wydaję mi się żę się nie da.

bouffe 27.07.2009 17:29

Cytat:

Napisał October (Post 1081698)
Plus jeszcze jedno pytanie - mój sim ma karierę muzyczną i właśnie stanął przed możliwością wyboru - rock czy muzyka klasyczna. kliknąłem na klasyczną. czy jest możliwość zmiany na "rock"? Gra jest zapisana.

Nie można zmienić. :) A jeśli byś już chciał, to możesz zacząć karierę od początku.

Cytat:

Napisał amnesia (Post 1081504)
Czy można jakoś dodać dodatkowe pola na które stawia się domy? Bo jest ich bardzo mało wolnych;p

Chyba nie można, ale sprawdzę w grze.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:57.