![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Cytat:
A okazje sie pojawiaja, poprostu zawsze odbieraj telefon, przyjmuj kazda okazje dotyczaca ogrodnictwa. Nie zapominaj takze, ze musisz miec wysokie umiejetnosci w ogrodnictwie, ucz sie z ksiazek lub TV, dbaj o ogrod, a napewno sie pojawi. Sadz jak najwiecej warzyw (wyjatkowych), np czosnek itd. Beda potrzebne do wypelnienia okazji. |
Mam simkę Juliettę. Często jak wychodzi na miasto, albo jak rozdaje autografy spotykam jeszcze jedną Juliettę, która ma takie samo nazwisko jak moja główna simka, jest w tym samym wieku, tylko fryzurę i ciuchy ma inne. Czyżby błąd gry?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest jakiś kod żeby usunąć nastrójnik żałoba bo przed chwilą spaliłem sima.
|
Moje pytanie dotyczy szlifowania kamieni
No więc zbieram kamienie. Klikam na nie, wybieram "szlifuj", decyduję, jaki szlif ma być. Sim podchodzi do skrzynki pocztowej z paczuszką, którą do niej wkłada. z konta znika mała suma, przeznaczona na szlifowanie. I nic. Co mam zrobić, żeby mieć oszlifowane kamienie? muszę pojechać gdzieś? zadzwonić? a może to błąd gry? Plus jeszcze jedno pytanie - mój sim ma karierę muzyczną i właśnie stanął przed możliwością wyboru - rock czy muzyka klasyczna. kliknąłem na klasyczną. czy jest możliwość zmiany na "rock"? Gra jest zapisana. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:57. |