TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

mrakad133 02.08.2011 20:13

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ja też chcę zobaczyć te jednorożce. A wgl. za bardzo nie wyobrażam ich sobie w grze o.O

Beatrice 03.08.2011 07:24

Ja też ich sobie nie wyobrażam :P ale ciekawi mnie też czy będą one dzikie czy będzie je można jakoś przygarnąć... Już sierpień, może by coś w końcu powiedzieli :D

Chiyano 03.08.2011 07:46

Czy ja dobrze widzę? Czy w grze będą... SZCZURY ? ! *_*
Mam nadzieję, że to będą takie domowe, żeby sim mogł je nosić na ramieniu *-* I żeby wyglądały jak szczurki, szynszyle jak szynszyle, chomiki jak chomiki...
Bo to w dwójce nazywało się szynszyla, wyglądało jak świnka morska i zachowywało się jak chomik . __ .

carineesz 03.08.2011 08:02

Mnie jednak zaciekawiły te jednorożce. Będę ich szukać i pewnie pare Simów zginie... przeklętych... przez... jednorożca. xD

ultraviolence 03.08.2011 08:25

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1425977)
Gdzie przeczytałeś, że sąsiedzi się będą o to kłócić, konie będą uciekać, będą hycle którzy będą łapać np. skunksy i że będą zawody najpiękniejszych zwierzaków? Albo gdzieś to przeczytałeś i EA bardzo mile mnie zaskoczy albo to sobie wymyśliłeś i uwierz mi, EA aż takich opcji to nie robi :P

Konkursy piękności dla zwierząt są jak najbardziej prawdopodobne. Już w jedynce można było chodzić ze swoim pupilem na wystawy i zdobywać za to puchary albo nagrody pocieszenia. Skąd wiesz, że nie przeniosą tej opcji do trójki? Mnie akurat by to nie zdziwiło :) Hycel w jedynce też był, ale tutaj bym się na to nie nastawiała.

anie_1981 03.08.2011 09:35

W dwójce nie było hycla? Nie pamiętam, ale chyba był. A może nie...? Ciężko mi stwierdzić, bo jak na parceli pojawiał się skunks lub szop, to nie wołałam hycla, tylko zamykałam zwierzaka w ogrodzeniu :P I były robale... Była opcja rozdepcz, spryskaj, lub zawołaj npc (eksterminator czy tak jakoś). Ostatnie było najlepsze, bo jak simy same pryskały robale, to czasem były po tym chore.

Juhas 03.08.2011 09:53

W sims 3 społeczność pokazali już na stronie głównej wygląd sklepu zoologicznego oraz tych ras specjalnych :) Bardzo mnie do siebie przekonał ten skunkso-kot :D Taki ładny jest :)

Karel13 03.08.2011 11:49

Ten kot skunks i tak nie będzie na pc.
Moim zdaniem jednorożca będzie można uwięzić. Tak wnioskuję z tego zdania ,,Można go uwolnić".

mrakad133 03.08.2011 12:01

Fajnie, że koty i psy będą mogły polować :D

Martynaa 03.08.2011 15:10

Bardzo fajne z tego co czytalam..
Ciekawe jaka cena... jak 120. to dziękuje ;//

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:35.