![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja też chcę zobaczyć te jednorożce. A wgl. za bardzo nie wyobrażam ich sobie w grze o.O
|
Ja też ich sobie nie wyobrażam :P ale ciekawi mnie też czy będą one dzikie czy będzie je można jakoś przygarnąć... Już sierpień, może by coś w końcu powiedzieli :D
|
Czy ja dobrze widzę? Czy w grze będą... SZCZURY ? ! *_*
Mam nadzieję, że to będą takie domowe, żeby sim mogł je nosić na ramieniu *-* I żeby wyglądały jak szczurki, szynszyle jak szynszyle, chomiki jak chomiki... Bo to w dwójce nazywało się szynszyla, wyglądało jak świnka morska i zachowywało się jak chomik . __ . |
Mnie jednak zaciekawiły te jednorożce. Będę ich szukać i pewnie pare Simów zginie... przeklętych... przez... jednorożca. xD
|
Cytat:
|
W dwójce nie było hycla? Nie pamiętam, ale chyba był. A może nie...? Ciężko mi stwierdzić, bo jak na parceli pojawiał się skunks lub szop, to nie wołałam hycla, tylko zamykałam zwierzaka w ogrodzeniu :P I były robale... Była opcja rozdepcz, spryskaj, lub zawołaj npc (eksterminator czy tak jakoś). Ostatnie było najlepsze, bo jak simy same pryskały robale, to czasem były po tym chore.
|
W sims 3 społeczność pokazali już na stronie głównej wygląd sklepu zoologicznego oraz tych ras specjalnych :) Bardzo mnie do siebie przekonał ten skunkso-kot :D Taki ładny jest :)
|
Ten kot skunks i tak nie będzie na pc.
Moim zdaniem jednorożca będzie można uwięzić. Tak wnioskuję z tego zdania ,,Można go uwolnić". |
Fajnie, że koty i psy będą mogły polować :D
|
Bardzo fajne z tego co czytalam..
Ciekawe jaka cena... jak 120. to dziękuje ;// |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:35. |