![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
o, pewnie idziesz do kościoła by oczyścić się z win i grzechu jakim jest zabójstwo kilkoro niewinnych mieszkańców? :evilmad:
|
cienko z wami... myślałam, że kogoś znajdziecie, a tu mega lipa. no więc tak patrzę na listę i zostało aż 20 osób, z czego prawdopodobieństwo trafienia w mafiozę metodą losową jest nadal znikoma. tak się waham między trzema userami, ale głos oddałam na pierwszą lepszą :cigar:
|
Ta technika jest beznadziejna. :D Każdy będzie głosował jak będzie chciał i nigdy do niczego nie dojdziemy. Poza tym podejrzewacie mnie srsly? ;> Gdybym była w mafii nie wychylałabym się i nie naciskała by głosować na Dianę. ;p
|
Zagłosowałam na osob, którą podejrzewam. Mam nadzieję, że uda nam się dziś trafić mafię. :rolleyes:
|
Widzę że sporo z was uderza do Diany. Sama z Cheyenne nic nie zdziałam i głosuje na Dianę
|
Cytat:
Jeszcze nie zdążyłam zagłosować. Na razie się zastanawiam :P Coby się nie narzucać, to mogę tylko napisać, że jak chcecie ustrzelić kolejnego mieszkańca, to głosujcie na mnie. :like: Ale zrobicie jak chcecie, nie będę Wam tu przynudzać, bo to się mija z celem. |
Nie zabijajcie mnie!!!! Mam coś ważnego do zrobienia :)
Ale zaraz wrócę do gry :) |
A ja wciąż nie oddałam głosu i nie mam pojęcia na kogo to zrobić.. :(
Chyba po prostu na kogoś, kogo podejrzewam mniej więcej od wczoraj... Posty tej osoby są, jakby to powiedzieć... desperackie :P Mam nadzieję, że dzisiaj kogoś trafimy, byłoby miło, bo naprawdę zaczyna sie robić niebezpiecznie :/ Libby, jakaś podpowiedź? |
Miałam trochę roboty i nie mogłam się tu pojawiać - stąd moja desperacja.
Dodatkowo jestem PRZERAŻONA, bo na razie mafia jednak wygrywa - założę się, że dzisiaj znów nie trafimy mafioza i zabijemy kolejnego mieszkańca, a mafia zabije kolejnego. Co najfajniejsze - rzeczywiście wiele wskazuje na to, że mafia mnie wrabia (patrzcie na kogo głosowałam, że jest w mafii - myliłam się, a mafia zabijała właśnie osoby, które podejrzewałam, a ja mam coraz mniej pomysłów, kto w tej mafii może być. Po tym czasie spędzonym tutaj i analizowaniu - najbardziej w tej chwili obstawiałabym Mrocznego Pana Ciemności i Flo. Choć dzisiaj głosowałam na Kędziorka - przyznaję się. Jak mafia ustrzeli dzisiaj ją - to jestem pewna, że mnie wrabia. |
Czyżby TA godzina nadchodziła ? :o
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:00. |