TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Rainbow 16.10.2013 15:05

Odp: Forumowa Mafia II

o, pewnie idziesz do kościoła by oczyścić się z win i grzechu jakim jest zabójstwo kilkoro niewinnych mieszkańców? :evilmad:

Laselight 16.10.2013 16:53

cienko z wami... myślałam, że kogoś znajdziecie, a tu mega lipa. no więc tak patrzę na listę i zostało aż 20 osób, z czego prawdopodobieństwo trafienia w mafiozę metodą losową jest nadal znikoma. tak się waham między trzema userami, ale głos oddałam na pierwszą lepszą :cigar:

La Tortura 16.10.2013 17:17

Ta technika jest beznadziejna. :D Każdy będzie głosował jak będzie chciał i nigdy do niczego nie dojdziemy. Poza tym podejrzewacie mnie srsly? ;> Gdybym była w mafii nie wychylałabym się i nie naciskała by głosować na Dianę. ;p

Cheyenne 16.10.2013 17:27

Zagłosowałam na osob, którą podejrzewam. Mam nadzieję, że uda nam się dziś trafić mafię. :rolleyes:

Privilege 16.10.2013 17:29

Widzę że sporo z was uderza do Diany. Sama z Cheyenne nic nie zdziałam i głosuje na Dianę

Diana 16.10.2013 17:47

Cytat:

Napisał Fallen (Post 1768111)
W takim razie ja przez cały czas obstawiam Dianę (która nagle zaczęło na mnie głosować, ciekawe czemu... xD)

Pisałam już wcześniej, że zamierzam skłonić się ku osobom niepodejrzewanym przez nikogo, bo to często jest dobry trop.
Jeszcze nie zdążyłam zagłosować. Na razie się zastanawiam :P
Coby się nie narzucać, to mogę tylko napisać, że jak chcecie ustrzelić kolejnego mieszkańca, to głosujcie na mnie. :like:
Ale zrobicie jak chcecie, nie będę Wam tu przynudzać, bo to się mija z celem.

Björk 16.10.2013 18:04

Nie zabijajcie mnie!!!! Mam coś ważnego do zrobienia :)

Ale zaraz wrócę do gry :)

Kędziorek 16.10.2013 18:13

A ja wciąż nie oddałam głosu i nie mam pojęcia na kogo to zrobić.. :(
Chyba po prostu na kogoś, kogo podejrzewam mniej więcej od wczoraj... Posty tej osoby są, jakby to powiedzieć... desperackie :P
Mam nadzieję, że dzisiaj kogoś trafimy, byłoby miło, bo naprawdę zaczyna sie robić niebezpiecznie :/

Libby, jakaś podpowiedź?

Björk 16.10.2013 18:23

Miałam trochę roboty i nie mogłam się tu pojawiać - stąd moja desperacja.
Dodatkowo jestem PRZERAŻONA, bo na razie mafia jednak wygrywa - założę się, że dzisiaj znów nie trafimy mafioza i zabijemy kolejnego mieszkańca, a mafia zabije kolejnego.
Co najfajniejsze - rzeczywiście wiele wskazuje na to, że mafia mnie wrabia (patrzcie na kogo głosowałam, że jest w mafii - myliłam się, a mafia zabijała właśnie osoby, które podejrzewałam, a ja mam coraz mniej pomysłów, kto w tej mafii może być.

Po tym czasie spędzonym tutaj i analizowaniu - najbardziej w tej chwili obstawiałabym Mrocznego Pana Ciemności i Flo. Choć dzisiaj głosowałam na Kędziorka - przyznaję się.
Jak mafia ustrzeli dzisiaj ją - to jestem pewna, że mnie wrabia.

Lubie 16.10.2013 18:32

Czyżby TA godzina nadchodziła ? :o

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:00.