![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
Nie wiem czy o to chodzi: unlockOutfits [on/off] należy wpisać przed wejściem do CASa, odblokowuje ubrania specjalne np. pracowników Ten kod jest podany podajże w poradniku a temacie kody i sztuczki, ale nie wiem jak działa i czy działa. |
mam problem,pomożecie?błagam.
o ile dobrze pamiętam to chyba w dwójce trzeba było mieć kilka poprzednich części żeby zainstalować jakiś dodatek czy coś. ja chcę kupić trójkę i nie wiem czy muszę mieć zainstalowane poprzednie części żeby móc grać w 3 część? jeśli tak to nie mogę sobie kupić tej gry bo nie mam żadnych innych części.proszę pomóżcie błagam :] |
Vanillea działa trochę dziwnie
przy pierwszym włączeniu nie instaluje dodatków |
Vanillea tort anielski mozesz jesc do woli, tylko ambrozja powoduje cofniecie wieku.Płonacy owoc sam tez mozna jesc do woli - poprawia nastroj
|
Cytat:
|
ej, moze gdzies to bylo, ale jak np. sim ma pragnienie zdobyc skladniki do przyjmijmy.. zapiekanki (:|), to skad mam wiedziec co to jest, i jesli normalnie kupie to w sklepie, to spelni sie to pragnienie?
zielono mi :/ |
Cytat:
|
ok mam pytania znow
1. stworzylam parke w grze, doczekali sie dzieci, teraz gram ich synem. jednak w miedzyczasie jego ojciec sie zestarzal, czyli jak moge przypuszczac, niedlugo umrze. no i pytanie brzmi: czy jego syn dostanie telefon o jego smierci tak jak to bylo z jego przyjaciolmi? i czy bedzie w zwiazku z tym jakis nagrobek kolo domu/na cmentarzu czy sim po prostu rozplynie sie w powietrzu? no i czy jest tak jak w dwojce opcja dziedziczenia spadku? 2. czy na miejsce zmarlych simow przyjda nowi? bo generalnie mam wrazenie ze moje miasto to miasto staruszkow ;p 3. czy to normalne, ze po 'przedawnieniu' przyjazni pojawia sie 'dawny wrog'? =o 4. czy jest sposob na odzyskanie rodziny ktora zniknela? :} |
Cytat:
co do 3, to mi sie pojawia "dawny znajomy" i pragnienie, ze chce sie zaprzyjaznic znow z tym simem bouffe, dzieki, pozniej sprawdze : ) a czy 1'kreska' gotowania starczy?xd |
Co do 4 masz wyjaśnione tu
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:47. |