TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

agnieszka130187 28.07.2009 19:48

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał szparaag (Post 1082953)
w the sims 2 był kod ( tylko nie pamiętam jak leciał ) ale powodował, że w szafie były dostępne wszystkie stroje pracowników: pokojówka, strażak itp...

chciałam się zapytać czy istnieje taki podobny kod w 3, bo potrzebuje stroju pokojówki ;)

Nie wiem czy o to chodzi:
unlockOutfits [on/off] należy wpisać przed wejściem do CASa, odblokowuje ubrania specjalne np. pracowników

Ten kod jest podany podajże w poradniku a temacie kody i sztuczki, ale nie wiem jak działa i czy działa.

Luki94 28.07.2009 20:53

mam problem,pomożecie?błagam.

o ile dobrze pamiętam to chyba w dwójce trzeba było mieć kilka poprzednich części żeby zainstalować jakiś dodatek czy coś.

ja chcę kupić trójkę i nie wiem czy muszę mieć zainstalowane poprzednie części żeby móc grać w 3 część? jeśli tak to nie mogę sobie kupić tej gry bo nie mam żadnych innych części.proszę pomóżcie błagam :]

Bravurka 28.07.2009 21:24

Vanillea działa trochę dziwnie
przy pierwszym włączeniu nie instaluje dodatków

okruszek 28.07.2009 22:32

Vanillea tort anielski mozesz jesc do woli, tylko ambrozja powoduje cofniecie wieku.Płonacy owoc sam tez mozna jesc do woli - poprawia nastroj

Ellie 29.07.2009 13:24

Cytat:

Napisał Vanillea (Post 1082730)
A ten tort Anielski coś robi?Bo jest do niego potrzebny Płonący owoc.

daje nastrojnik "przyjemne cieplo", czyli sim jest szczeszliwszy

brzos 29.07.2009 14:24

ej, moze gdzies to bylo, ale jak np. sim ma pragnienie zdobyc skladniki do przyjmijmy.. zapiekanki (:|), to skad mam wiedziec co to jest, i jesli normalnie kupie to w sklepie, to spelni sie to pragnienie?

zielono mi :/

bouffe 29.07.2009 14:28

Cytat:

Napisał brzós (Post 1083629)
ej, moze gdzies to bylo, ale jak np. sim ma pragnienie zdobyc skladniki do przyjmijmy.. zapiekanki (:|), to skad mam wiedziec co to jest, i jesli normalnie kupie to w sklepie, to spelni sie to pragnienie?

zielono mi :/

Jeśli Sim ma rozwinięte gotowanie (obojętnie teraz na jakim poziomie) to w dzienniku umiejętności (J) pisze (jak zjedziesz niżej) bodajże. :)

lithium 29.07.2009 14:38

ok mam pytania znow

1. stworzylam parke w grze, doczekali sie dzieci, teraz gram ich synem. jednak w miedzyczasie jego ojciec sie zestarzal, czyli jak moge przypuszczac, niedlugo umrze. no i pytanie brzmi: czy jego syn dostanie telefon o jego smierci tak jak to bylo z jego przyjaciolmi? i czy bedzie w zwiazku z tym jakis nagrobek kolo domu/na cmentarzu czy sim po prostu rozplynie sie w powietrzu? no i czy jest tak jak w dwojce opcja dziedziczenia spadku?
2. czy na miejsce zmarlych simow przyjda nowi? bo generalnie mam wrazenie ze moje miasto to miasto staruszkow ;p
3. czy to normalne, ze po 'przedawnieniu' przyjazni pojawia sie 'dawny wrog'? =o
4. czy jest sposob na odzyskanie rodziny ktora zniknela? :}

brzos 29.07.2009 14:39

Cytat:

Napisał centaurea_cyanus (Post 1083641)
ok mam pytania znow

1. stworzylam parke w grze, doczekali sie dzieci, teraz gram ich synem. jednak w miedzyczasie jego ojciec sie zestarzal, czyli jak moge przypuszczac, niedlugo umrze. no i pytanie brzmi: czy jego syn dostanie telefon o jego smierci tak jak to bylo z jego przyjaciolmi? i czy bedzie w zwiazku z tym jakis nagrobek kolo domu/na cmentarzu czy sim po prostu rozplynie sie w powietrzu? no i czy jest tak jak w dwojce opcja dziedziczenia spadku?
2. czy na miejsce zmarlych simow przyjda nowi? bo generalnie mam wrazenie ze moje miasto to miasto staruszkow ;p
3. czy to normalne, ze po 'przedawnieniu' przyjazni pojawia sie 'dawny wrog'? =o
4. czy jest sposob na odzyskanie rodziny ktora zniknela? :}

co do 3, to mi sie pojawia "dawny znajomy" i pragnienie, ze chce sie zaprzyjaznic znow z tym simem

bouffe, dzieki, pozniej sprawdze : )
a czy 1'kreska' gotowania starczy?xd

Chantelle 29.07.2009 14:58

Co do 4 masz wyjaśnione tu

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:47.