TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Karel13 03.08.2011 19:21

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ja kupowałem Pokolenia na allegro kilka dni po premierze za ponad 9 dych. Empik to nie tylko sklep internetowy, ale również taki... Normalny :).

Szkoda, że na empiku nie ma edycji kolekcjonerskiej zwierzaków. Nie mam zamiaru kupować wersji do ściągnięcia w origin.

Angie60 03.08.2011 19:32

[QUOTE=Nightfall;1426996]O
. Obawiam się, że Zwierzaki mogą być ostro zabugowane, QUOTE]

Zwierzaki To Będzie mój ulubiony dodatek[jak dla innych pewno też]A Nightfall masz racje że każdy nowy dodatek ma mnóstwo błędów itp ale gdziesz czytałam że ktoś dzięki MŻ. Może grać cały dizeń i nie musi zapisywać gry co 5 min. to może ze zwierzakami też tak będzie ale czekajmy na informacje

anie_1981 03.08.2011 19:40

U mnie niestety nie da się nie zapisywać co 5 minut. Może w zwykłej rozgrywce jest znośnie, ale jak buduję dom, lub za długo siedzę w edycji miasta, to gra się wyłącza. I to zupełnie bez ostrzeżenia. Odkąd mam Miejskie Życie gra jest znacznie mniej stabilna. No i musiałam się pozbyć wielomiesięcznego zapisu z Sunset Valley, na razie Bridgeport działa, ciekawe jak długo jeszcze.

nmin 03.08.2011 20:12

Cytat:

Napisał Karel13 (Post 1427097)
Empik to nie tylko sklep internetowy, ale również taki... Normalny :).

Przecież wiem, mieszkam w Poznaniu, a od Empików jestem uzależniona, nie umiem przejść obojętnie :P Przez "sieciowy" rozumiem nie sieć internetową, tylko to, że Empik należy do sieci sklepów. We wszystkich miastach i sklepach mają w większości te same produkty w tych samych cenach, dlatego wydaje mi się dziwne, że gdy wszyscy kupowali dodatek w Empiku za bodajże 99 złotych, ktoś kupował za 120.

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1427124)
Może w zwykłej rozgrywce jest znośnie, ale jak buduję dom, lub za długo siedzę w edycji miasta, to gra się wyłącza. I to zupełnie bez ostrzeżenia.

Też tak mam, od Pokoleń, tyle że u mnie się nie wyłącza, a zawiesza - muzyka zaczyna bzyczeć i nic nie da się zrobić, trzeba zresetować komputer, bo nie można nawet wyjść do pulpitu. Zawsze zapisuję grę przed wejściem do trybu kupowania.

Karel13 03.08.2011 20:14

Aaaa, o taką sieć Ci chodziło :). Teraz rozumiem.

anie_1981 03.08.2011 22:13

Cytat:

Napisał nmin (Post 1427148)
Też tak mam, od Pokoleń, tyle że u mnie się nie wyłącza, a zawiesza - muzyka zaczyna bzyczeć i nic nie da się zrobić, trzeba zresetować komputer, bo nie można nawet wyjść do pulpitu. Zawsze zapisuję grę przed wejściem do trybu kupowania.

No wczoraj to normalnie wychodziłam z siebie. Próbowałam zbudować malutki domek startowy, na działeczce 15x20. No to ile to może zająć... machnąć kilka ścian, zapewnić domkowi "podstawy", czyli tania łazienka, kuchnia, sypialnia + tani telewizor i przenośna mini-wieża audio. No mi to by zajęło góra 10 minut. A robiłam ten dom ze 3 razy od nowa. W końcu się udało, ale ileż można...

ultraviolence 04.08.2011 07:54

Cytat:

Napisał Karel13 (Post 1426760)
Moim zdaniem jednorożca będzie można uwięzić. Tak wnioskuję z tego zdania ,,Można go uwolnić".

Uwięzić? Nieeee. W takim razie uwalnianie jednorożca byłoby bez sensu, bo po co go uwalniać, skoro później mielibyśmy trzymać go w niewoli? Może rzeczywiście będzie można go zatrzymać, ale moim zdaniem i tak powinien mieć trochę swobody ze względu na swoją niezwykłość :) Z tym jednorożcem może być coś na podobieństwo dżina... Wiecie - dżin był zaklęty w lampie, a zdobycie jednorożca może wiązać się z odnalezieniem jakiegoś innego przedmiotu albo wykonaniem ciągu zadań, jak w przypadku sim-bota. Zresztą pożyjemy, zobaczymy ;)

anie_1981 04.08.2011 09:02

Jeśli już chcieli zrobić zwierzę kopytne "niezwykłe", to lepsze by były hipogryfy. Ale one są skrzydlate i potrafią latać, a tego to już EA nie potrafiłoby zrobić.

Karel13 04.08.2011 09:23

Helena - Moglibyśmy uwięzić jednorożca, ale jakby nam zaczął podpalać dom i kopać, to raczej chcielibyśmy go wypuścić.

Jednorożec powinien w dzień ukrywać się w lesie, a w nocy objawiać się simom pędząc przez miasto :P.

Beatrice 04.08.2011 10:58

Ja mam tylko jeszcze nadzieję, że ta lista rzeczy i zwierząt jest na pewno prawdziwa.... Już nie mogę wytrzymać :D

Nie wiem gdzie wkleić linka, bo jeszcze nie jestem otrzaskana w tym temacie, więc zapraszam do pobierania domku http://pl.thesims3.com/assetDetail.html?assetId=4429219 ;*

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:01.