![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja kupowałem Pokolenia na allegro kilka dni po premierze za ponad 9 dych. Empik to nie tylko sklep internetowy, ale również taki... Normalny :).
Szkoda, że na empiku nie ma edycji kolekcjonerskiej zwierzaków. Nie mam zamiaru kupować wersji do ściągnięcia w origin. |
[QUOTE=Nightfall;1426996]O
. Obawiam się, że Zwierzaki mogą być ostro zabugowane, QUOTE] Zwierzaki To Będzie mój ulubiony dodatek[jak dla innych pewno też]A Nightfall masz racje że każdy nowy dodatek ma mnóstwo błędów itp ale gdziesz czytałam że ktoś dzięki MŻ. Może grać cały dizeń i nie musi zapisywać gry co 5 min. to może ze zwierzakami też tak będzie ale czekajmy na informacje |
U mnie niestety nie da się nie zapisywać co 5 minut. Może w zwykłej rozgrywce jest znośnie, ale jak buduję dom, lub za długo siedzę w edycji miasta, to gra się wyłącza. I to zupełnie bez ostrzeżenia. Odkąd mam Miejskie Życie gra jest znacznie mniej stabilna. No i musiałam się pozbyć wielomiesięcznego zapisu z Sunset Valley, na razie Bridgeport działa, ciekawe jak długo jeszcze.
|
Cytat:
Cytat:
|
Aaaa, o taką sieć Ci chodziło :). Teraz rozumiem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli już chcieli zrobić zwierzę kopytne "niezwykłe", to lepsze by były hipogryfy. Ale one są skrzydlate i potrafią latać, a tego to już EA nie potrafiłoby zrobić.
|
Helena - Moglibyśmy uwięzić jednorożca, ale jakby nam zaczął podpalać dom i kopać, to raczej chcielibyśmy go wypuścić.
Jednorożec powinien w dzień ukrywać się w lesie, a w nocy objawiać się simom pędząc przez miasto :P. |
Ja mam tylko jeszcze nadzieję, że ta lista rzeczy i zwierząt jest na pewno prawdziwa.... Już nie mogę wytrzymać :D
Nie wiem gdzie wkleić linka, bo jeszcze nie jestem otrzaskana w tym temacie, więc zapraszam do pobierania domku http://pl.thesims3.com/assetDetail.html?assetId=4429219 ;* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:01. |