![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Dziwna ta okładka, od samego początku mi się nie podobała, ale okładka w sumie nie świadczy o grze ;) Ciekawe, czy zwierzak będzie miał jakieś interakcje z simem, bo np. sim będzie miał typu pogłaszcz, baw się itp. A jakie będą gdy zwierzakiem klikniemy na sima to nie wiem. Może coś typu zachęć do zabawy, czy poproś o jedzenie.
|
Szczerze mówiąc i tak nie podoba mi się ta okładka ze względu na to, że są na niej tylko psy, koty i konie... Mogli chociaż jedno zwierzę inne dać
|
Cytat:
pragnienia: "pogłaskac magiczne stworzenie/jednorożca" "Zobaczyc magiczne stworzenie/jednorożca" - bo naprzykład jakis inny sim widział i mu powiedział :) "Przejechac się na magicznym stworzeniu/jednorożcu" - bo naprzykład ktoś jezdzi na normalnych koniach i miałby takie pragnienie :D zły nastrójnik - "spalenie domu przez jednorożca" - może by tak mogło byc jakby naprzykład tak mu sie chciało albo sim go zaczepiał xD :D Nie oczekuje tego ale mozna pomarzyc :D |
Cytat:
|
A tak bardzo nie chcieliście jakiś jednorożców z bajek :D a teraz wszyscy już marzą co możnaby z nimi zrobić xD też się nie mogę doczekać - ja chcę fotki ! :P
|
Ja tam nadal nie chcę jednorożców z bajki. W Hirołsach trzecich mogły oślepić stworzenie (spokojnie, tylko na jakiś czas - pewnie strzelały fleszem ze swojego rogu :D) - może tutaj też tak zrobić? Choć nie wiem, jakby to wyglądało. No, ale jakby tak mogły przekląć Sima (a klątwę można by zdjąć tylko w... hm, może w ośrodku naukowym? Tyle tam bajerów...), dać mu kopniaka jak koń - to by było nawet fajne. Myślę, że powinny być jednorożce białe i czarne, oczywiście czarne byłyby mroczniejsze >:] No, bo jeśli już mają być...
|
Jak dla mnie ten jednorożec powinien się ukazać w taki sam sposób jak SimBot, po wykonaniu kilku zadań, na przykład "Znajdź księżycowy/tęczowy kamień", czy "Odnajdź magiczny przedmiot, który zgubił jednorożec..."
A ten mutant byłby gdzieś zamknięty w klatce, gdzieś na ukrytej parceli na obrębie miasta... I musimy go wypuścić i by przychodził do nas nieraz.. :D I też mogło by być pragnienie życiowe "Spotkaj mistyczne stworzenie.." Fajnie by było.. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:09. |