![]() |
Cytat:
A ty czasem nie masz ochoty zamiast kanapek zjeść np. płatki? Tak samo mają simowe! Ale już nie będę komentować. Najbardziej głupie obawy: Mieć wpadkę z pęcherzem xP Ten i ten sim umiera Najbardziej fajne obawy: Przyłapać na zdradzie xP Najbardziej głupie pragnienia: Bara-Bara z 5 simami Gorące pocałunki z 20 simami :D Najbardziej fajne pragnienia: Mieć niemowlę Mieć wnuka Jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę. |
Najgłupsza obawa: Dostać e-mail :O , Korzystać z publicznej toalety
Najgłupsze pragnienie: Przebrać się w ubranie codzienne... |
ja miałem obawę "zostac przyłapanym na bara-bara" - -8 000
a fajne jest pragnienie wymknąć się z domu za 8 000!! |
miałem też obawę kupno telefonu!! :| :O
pragnienia uzyskać 2 punkty umiejętnosci gdy mojemu simowi brakowało tylko jednego punktu z kreatywności :O miałem tez simke która w pragnieniach miała wyprowadzic się z domu!! ;) :P |
Hmmm, najbezsensowniejsze pragnienie: przebrać się w ubranie wizytowe :|, mieć 20 wnucząt...
Najbezsensowniejsza obawa: mieć niemowlę, gdy w tym samym czasie sim ma takie samo pragnienie... :O. A najciekawsze pragnienie? Hmmm, dostać się do szkoły prywatnej :D. Sensowna obawa... eee... krewny umiera xP. |
Bara bara z pracownikami
Ja miałam pragnienie mojego Casanowy Bara bara z 10 pracownikami!!!! Spełniłam je ale po ciężkim boju:) Poderwałam sprzątaczkę, nianię, ogrodniczkę, policjantkę, listonoszkę, majstra, barmankę, roznosicielkę pizzy, dostawczynię zakupów, policjantkę.
|
Heh
Najbezsensowniejsze pragnienie- Zjeść kanapkę z szynką
Najbezsensowniejsza obawa- Skorzystac z toalety publicznej > :P |
OTO LISTA PRANIEŃ
MOIM ZDANIEM: -Najbardziej bezsnesu - odebrać telefon od ... ( "..." znaczy imię sima) -Najbardziej z sensem - zjeść galaretkę (każdemu się coś chce zjeść) -Najbardziej głupie - omdleć -Najbardziej mądre - zaprzyjaźnić się z simem ... -Najbradziej trudne - Zdobyć 30 najleprzych przyjaciół naraz -Najbardziej łatwe - Przebrać się -Najbardziej dziwne - porozmawiać z simem ... przy jedzeniu (jeśli nie wierzycie to wam pokaze screen) -Najbardziej normalne - zjeść spagetty (każdy ma ochote na takie pyszności!!!) -Najbardziej niezrozumiałe - ... ("..." znaczy imie sima ) umiera (takie pragnienie?!) -Najbardziej zrozumiałe - pocałować się po raz pierwszy (na pewno każdy z was miał ma albo będzie mieć takie pragnienie =) -Najbardziej ciekawe - Mieć 30 wnuków ( :\ ) -Najbardziej nudne - kupić lodówkę TO WSZYSTKO PRAGNIENIA!!! NAWET OMDLENIE!DZIWNE :wacko: :wacko::wacko: -------------------------------------------------------------------------------------------------------- OTO LISTA OBAW MOIM ZDANIEM: -Najbardziej bezsnesu - Zadzwonić do sima ... -Najbardziej z sensem - Stracić Pracę (nie wiele ludzi cieszy sie jak straci pracę) -Najbardziej głupie - zjeść kanapkę z szynką (jak nie chce to nie musi jeść :wacko: ) -Najbardziej mądre - być ofiarą porwania przez ufo (kto by chciał by go zgwałcił kosmita :grin: ) -Najbradziej ciekawe- ... umiera (ale w moim przypadku moja simka nienawidziła tej osoby i miała na koncie 2 przegrane w bujce...(1 wygrana :D)) -Najbardziej nudne - mieć wpadkę z pęcherzem -Najbardziej dziwne - Urządzić wesele (dziwne no nie???) -Najbardziej normalne - -Najbardziej niezrozumiałe - pocałować się po raz pierwszy (z aspiracją romansowania :\) -Najbardziej zrozumiałe - ... umiera ( nie kazdy lubi jak ktos umiera...nawet jak jest to glupia osoba (no chyba ze wyzadzila wieelka krzywde w zyciu :D )) PS: Dam wam screeny tych najciekawszych bo brechta!!! |
;)
Dla mnie bezsenswona obawą było dostanie e-maila :P Heh w końcu tą obawę miała emerytka wiec mozliwe że bała się takiego "wynalazku" jak komputer :P
|
najdziwniejsze jakie ja mialam to rozpalic ogień w kominku (+500) Nie moglam uwierzyc ze to widze, za pierwszym razem :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:13. |