![]() |
Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????
Najgorsze faktycznie jest sprzątanie i odrabianie lekcji.Na szczęście od szprzątania,dbania ogrodem itd.są specjaliści.U mnie np.pokojówka sprząta;p
|
ja nie lubie jak simy na studiach (te maksisowe, sterowane sztuczna inteligencja) rozwalaja ksiazki i caly czas sie ucza :( i wchodza do pokoju. jak sim spi
nie lubie tez tych idiotycznych przyjaciol do awansu |
nie lubie odrabiać lekcji, bo to zajmuje dużo czasu , nie lubie też dużych domów, bo często nie potrafie ich całych wypełnic meblami...
|
Nie lubię odrabiać lekcji i dzieci i studentów, to takie nudne
|
NIE LUBIĘ:
- uczyć Simów tych "najwyższych" punktów umiejętności (8, 9, 10) - płacić rachunków, bo zawsze zapomnę ;/ - jeździć na zakupy Simami do miasta (dlatego też rzadko kiedy to robię- samo czekanie zajmuje mi za dużo czasu, a potem i tak się jeszcze wiesza :/) - kazać młodszym Simom odrabiać lekcji (a te 6 za zadanie to jest jedno wielkie zdzierstwo- który uczeń, który odrabia WSZYSTKIE zadania domowe i chodzi do szkoły ma z tego 6?! Ja też tak chcę... :() - zatrudniać niani - usuwać chwastów i liści (moi Simowie się tym nie trudzą- szkoda na to czasu; od tego mają mnie...) - gdy za każdym uruchomieniem gry muszę od nowa wpisywać wszystkie kody (dwa boolprop`y- jeden do gry (testingcheats), a drugi do meblowania (allow45degreeangleofrotation)) - robić weseli (zazwyczaj u mnie kończy się na samym ślubie ;PP) - wybierać z "kart szansy"- jak nie trafię i Sim przez to straci pracę, to się tylko zastanawiać kto jest w większym dole- ja czy Sim. - utrzymywać "awansowych" przyjaźni, bo zdobywać, zdobywam łatwo ("Make this Sim my contact") - generalnie wychowywać bliźniaków (w szczególności, gdy są małymi dziećmi) - grać studentami (nudne; póki co i tak mam odinstalowane NS) |
Cytat:
|
Wesele tylko w przypływie radości:D Nie lubię też kupować ubrań strasznie dużo klikania, no i oczywiście utrzymywanie przyjaciół dla awansu:D
|
Ja nie lubię w TS2:
- uczenia małego dziecka korzystania z kibelka - prowadzenia życia emeryta, bo jest nudne i dlatego nie wysyłam simów na emerytury, żeby się nie nudzili - wieku nastolatka ponieważ jest za długi - grabienia liści - dawania simom ładnych imion |
Ja nie lubię w TS2:
- uczenia małego dziecka korzystania z kibelka - prowadzenia życia emeryta, bo jest nudne i dlatego nie wysyłam simów na emerytury, żeby się nie nudzili - wieku nastolatka ponieważ jest za długi - grabienia liści - dawania simom ładnych imion ja też :) |
Nie cierpię grać studentami, zazwyczaj nudzą mi się na drugim roku i właśnie dlatego przy reinstalce simów nie zainstalowałam z powrotem tego dodatku, okropne jest zajmowanie się małymi dziećmi, zwłaszcza, gdy urodzą się bliźniaki, nastolatków, prawie zawsze gdy mam w rodzinie nastolatka, każę mu przy złym nastroju pić napój z nagród aspiracji, wtedy cudownie szybko się starzeje i mogę za chwilę grać nim już jako dorosłym, emerytami też nie lubię grać, często ich zabijam (chyba jestem sadystką :)) wkurzające są też opiekunki, jak zaczynam pracę o 12, to muszę wsiąść do samochodu o 11, a one przychodzą o 12 dopiero, a sim nie chce zostawić dzieciucha samego i nie jedzie do pracy.
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:07. |