TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

Xero 21.07.2005 08:29

Mi wszystko jedno kiedy wyjdzie. I tam mam szlaban od 1 września...

Aithieel 24.07.2005 13:19

Na stronie Komputer Świat Gry (www.ksgry.pl) pojawiła się aktualka:
"Kolejny, drugi dodatek do Simsów tuż tuż. Tym razem czas na wielką zabawę, szaleństwa w dyskotekach, klubach, romantyczne kolacje oraz ostrą jazdę sportowymi samochodami. Czy może być coś lepszego od nocnego życia, wypełnionego rozrywkami, pięknymi kobietami i przystojnymi mężczyznami spragnionymi wrażeń po ciężkim dniu pracy... To wszystko zapewni nam właśnie najnowszy dodatek "Nocne Życie", który powinien trafić do naszych sklepów już w sierpniu."

Toxic 24.07.2005 20:51

powinien trafić więc napewno nie trafi . Choć było by super i mam nadzieje że jednak premiera będzie w sierpniu :)

Dream 25.07.2005 09:09

...

Cytat:

Napisał _Toxic_
powinien trafić więc napewno nie trafi . Choć było by super i mam nadzieje że jednak premiera będzie w sierpniu :)

Tak naprawdę, to nie wiadomo kiedy rzeczywiście dodatek Nocne Życie trafi do sklepów. Na większości stron podana jest data - 13 September - głównie na stronach sklepów wysyłkowych, czyli data wydania : 13 września w moje urodziny :P
Tak, tylko, że zanim na polskie półki sklepów trafi przetłumaczona wersja Simów i nowego Expansion Pack'a to będą już ostatnie dni września...

Ps. Też chciałbym aby dodatek ukazał się już teraz ... Nawet dziś! To by była niespodzianka ! :)

Nesy 26.07.2005 09:19

Gdzie zamierzacie kupić ten dodatek?
Ja chyba w Media... albo w Vobisie...

nossace 26.07.2005 10:09

JA kupię w Empiku jak zwyklę... Ech szkoda że nie mam pieniędzy=(

Sarah 26.07.2005 13:13

Upsa

POkaze wam cos
Wednesday, July 20, 2005
The Sims 2 Nightlife Styles Contest Winners
The Nightlife Styles Contest Winners have been announced. Over one thousand entries were received for this contest and these two winning outfits will be featured in The Sims 2 Nightlife coming this Fall
Jesli ktos nie zna jezyka to prztlumacze ostatnie The sims 2 nocne zycie nadejdzie tej jesieni news ten znalazlam na thesims2.com wiec nawet w usa bedzie jesienia wiec u nas to ho ho szkoda ja juz zbieram kase

Korba 26.07.2005 21:37

A ja cały czas marzę o tym żeby w TS2 można mieć włanego zwierzaka.Albo jeszcze lepiej.Własną FARMĘ!To by było dopiero super no nie????A co do zwierzaczków typu psy i koty to chciałabym aby w panelu tworzenia rodziny robić jakie się chce:umaszczenie,długość łap,ogona,uszu,pyska i sierści.Zrobiłabym wtedy swoją kochaną Mańkę!Nieduży bokser z długim ogonem...

Nereide 27.07.2005 15:44

Mnie najbardziej uwiera to, że będzie trzeba na nowo wszystkie dodatki update'ować :\ A mam tego z ponad 1 GB.. więc już zacieram ręcę ;(

Dzaga717 27.07.2005 16:48

Heheee no niestety Live is Brutal i trza sie narobić...ale pomyśl..jaka to bedzie potem przyjemność grać.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:22.