TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Mikołaj i misiek co wyżera ze śmietnika (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1990)

Simfanka#1 25.04.2004 20:10

to w ogole jakies podejrzane. :huh: mikolaj w domu przez 2 dni?! to troche dziwne... :unsure: mi tez on przychodzi tylko jak sa ciastka, inaczej sie nie da. <_< oj cos mi sie wydaje, ze ktos tu kreci... :huh:

Marilyna 25.04.2004 20:44

Piszecie o jakimś miśku, a u mnie nie ma żadnego Miśka tylko jest Misia. Misia, czyli pani miś, ponieważ ma różową kokardkę na głowie, a nie sądzę aby pan miś nosił kokardkdę... Mikołaj jeszcze do mnie nie zawitał, chyba jestem niegrzeczna... ;)

Kama2002 25.04.2004 20:49

Hmm... U mnie nie ma Misi :( Od czego zależy czy ma się Niedźwiadka Niejadka czy Misię (i jak się dokładnie ona nazywa?)
Żeby przyszedł Mikołaj trzeba: kominek, Ciasteczka Babci Halinki i żeby tradycji stało się zadość (to niekoniecznie) - choinkę :)

Marilyna 25.04.2004 21:10

Nazywa się Nedźwiadka Niejadka i jak już wspomniałam, ma różową kokardkę na głowie. :)

moonlight 26.04.2004 06:10

U mnie był Misiek, pojaiwł się już w Balandze. Wyżerał mi rzeczy ze śmietnika. A potemz instalacją zwierzaków i abry pojawiał się ponownie. W abrze wyżerał mi już miód, prostak jedne :P

Nyśka 26.04.2004 07:39

I z tą choinką to głupie bo od choinki powinien przychodzić.(no chyba robiąc tę grę nie myśleli o Polsce.Bo w maszym kraju to przystraję sie choinki a nie kominki.) A więc życie w simach to życie jak w Ameryce.

Simfanka#1 26.04.2004 12:50

no. masz racje! <_< na kominku brakuje tylko skarpet na prezenty! hehe! :lol:
u mnie potrzebna jest choinka, bo inaczej nie przychodzi mi Mikolaj. :( i mialam tylko Misia, a Mis nigdy. :( ciekawe dlaczego... :huh: :)

Lilu 26.04.2004 12:53

Cytat:

Originally posted by (ZuJotek)@Apr 24 2004, 09:49 PM
U mnie raz mikołaj przyszedł (miałam postawionego kurczaka i włączony telewizor) położył prezenty, skosztował kurczaka, a ja szybko skasowałam kominek, on podszedł usiadł na kanapie i ogłądał telewizje, jadł obiat, pszytulał dzieciaki (tak było przez 2 dni) a potem pszyszedł do chaty (a właściwie się pojawił) taki niski gostek ubrany na zielono, podszedł do mikołaja powiedział mu coś(blebleble) i obaj znikneli, próbowałam to jeszcze pare razy ale się nie udawało!
a to naprawdę baaaaaaaaardzo ciekawe, bo jak przychodzi Mikołaj, to siem status kupowania i budowania AUTOMATYCZNIE wyłącza, więc ktoś tu ścieme w żywe oczy wali... <_< <_< <_< <_< <_< <_<

Nyśka 26.04.2004 12:59

No właśnie a jak by co to tryb kupowanie pokazuje się ale nie zawcze jak mikołaj odchodzi.

sephiroth 26.04.2004 13:32

To było wredne kłamstwo i juz. Ja bym mu dał ostrzeżenie za łamanie regulaminu (niby go nie złamał ale bym mu dał).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:05.