TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Tajne czary (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2314)

Vavill 26.01.2005 20:50

Cytat:

Napisał Redziuuu
Zlote jakblka i jakies banany i inne rzeczy zdobywa sie w zadaniu zadanym przez kogos w Abrakadabrowie... Jak jest xcos takiego ze trzeba komus to przekazac... Ten przedmiot, to poprostu sie je krandie...

Todd to zadaje ech... a z tymi tajnymi zaklęciami to lipa .... tylko ośla babeczka i nektar z potu roopuch...

lay 28.01.2005 13:24

Cytat:

Napisał anez
Medishon to nie są wszystkie :P jak masz gwiazdę to jest jeszcze jeden - w kształcie gwiazdki - i zgadnijcie co robi? dodaje simowi 4,5 gwiazdki sławy :D czyli jak masz 2 to stajesz się 6 gwiazdkową gwiazdą :D oooch ale tych gwiazdek tutaj ;)

Zaklęcie to (nazywa się "Cena Sławy") nie dodaje ci 4,5 gwiazdki, tylko twój poziom "gwiazdorstwa" rośnie do 4,5. A maksymalna ilość to pięć gwiazdek, więc i tak trzeba trochę popracować. A to wcale nie jest aż tak trudne.... :D

=)Cornelka(= 29.01.2005 10:32

tajemnicze zaklecia:)

siemka kto będzie taki dla mnie milutki i poda mi składniki na tajemnicze zaklęcia bo próbuje i próbuje i gówno mam:)na ciasta albo placki tez można :)

lay 01.02.2005 20:01

Cytat:

Napisał CoRsA =)
skad mam wziąść te tajeminicze składniki to jabłko cegłe itp.... :O
podajcie wszystkie ukryte zaklecia jakie znacie bo ja znam tylko 2 to z tym ciastkiem i z nektarem a podobno jeszcze jakieś są ;( :1smutny:

Jabłko, cegłę sim dostaje, gdy jakiś sprzedawca prosi, abyś znalazł/a jakis tajny składnik. To właśnie jest to, lecz sie nie przydaje, bo nie można ich nigdzie włożyć... Ani do ładowarki, ani do tego drugiego....

Cytat:

Napisał Chargcher
A mogłabyś podac przepis na nektar ?????

Oto on:winogrona, winogrona, pot ropuchy - wkłada się te składniki do tej "kadźi", po wypiciu sim się staje duchem :D

Meginia 01.02.2005 20:48

GASH LUDZIE, LITOŚCI!

NIKT JESZCZE NIE ODKRYŁ ŻADNEGO DODATKOWEGO ZAKLĘCIA OPRÓCZ BISZKOPTU I NEKTARU! To pisze w niejednym miejscu! Wystarczy poszukać..... No comment.... A to skąd można wziąć jabbłko, banana i cegłe było napisane conajmniej z 10 razy! Trzeba tylko łaskawie ruszyć tyłkiem i zajżeć w różne miejsca! A zresztą i tak te składniki nie są wam do niczego potrzebne, więc po co pytać?

Acantha 12.02.2005 15:42

przeciez ktos kiedys napisal ze po bodajże 300 dniach mieszkania w Magic Town dostaje sie nowy składnik z ktorym mozna zrobic jakis czar na porost wlosow czy cos. Wiec nie płaczcie tylko czekajcie :D

0Bianka0 12.02.2005 16:34

Wszytko wyjaśnione!

Acantha-
Jeżeli chodzi ci o ten
nowy ''niby smród trolla''
(MuhaHa) który niby ma POJAWIĆ SIĘ
Z NIKĄD w ''niby paczce z chlebem''
I ma mieć trupią czachę (MuHAHAHA)
To już wyjaśnione jest
Nie wiem komu się chce wymyślać
takie głupie rzeczy..
Znam opowiedź na wasze pytania!
NIE MA nowych składników :P
Poprostu Maxis zrobił kilka wolnych okienek
żebyśmy myśleli że są owe czary prawda?
:)
To byłam ja wasza
0Bianka0

♪Suzka♪ 17.02.2005 13:17

Ludzie trzymajta się tematu

Cytat:

Napisał Basieńka
Mysialinka coś podejrzewam że kłamiesz co do tych pomniejszanych grzybków... ale ja sie w to lepiej nie miszam, a co do zielonego smoka to ma moja koleżanka, ale ja nigdy nie mogłam se takiego zrobić... (szkoda)

Tak se chodze po tym forum i czytam...i Basieńka pisze, że z tym grzybkiem to kłamstwo a to prawda święta!!!! Grzybek jest na livin apie i jak kto nie wierzy to nich se tam po prostu wejdzie...ja go kiedyś miałam ale teraz NIE mam bo znowu instalowałam...po prostu tam ten grzybek można jeść i sie staje olbrzymem albo karzełkiem jezu i oto całe zamieszanie było. :judge:
----------
Jak tak patrzyłam na tytuł tematu i były tajemne zaklecia to mi sie wydaje że tu ciągle o czym innym jest mowa...w regulaminie forum jest taki punkt że trzeba sie trzymac tematu!!!! A tu ciogle o jakiś grzybkach i "daj mi link, daj mi link". Nie że sie wściekam czy co ale ten dział powinien sie nazywać "afera grzybkowo-linkowa"...

Kasia-Barbie 17.02.2005 16:17

gdzie można znależć (zdobyć) złote jabłko i te tajne składniki? Oprócz za wykonane zadanie. Mi niegdy nie dali żadnego jabłka tylko tysiące razy confetti albo rzęsy.

♪Suzka♪ 18.02.2005 16:37

Odpowiadam z dziką pasją!!!!

Cytat:

Napisał Kasia-Barbie
gdzie można znależć (zdobyć) złote jabłko i te tajne składniki? Oprócz za wykonane zadanie. Mi niegdy nie dali żadnego jabłka tylko tysiące razy confetti albo rzęsy.

Achaa...to znaczy, oni czasami cię proszą, aby popytać o jakiś tam przedmiot i rzeby im to dać...no to jak to znajdziesz to se z tym zwiewasz:Dale...tego się nigdzie raczej nie wykorzysta. Po prostu sie ma i tyle. Aha, i jeszcze jedno: tym sposobem możesz zdobyć: złote jabłko, czaerwony banan zagłady i ciężka cegła. A innych rzeczy raczej nie...aacha. Jak cie proszą, rzebyś coś innym simom dostarczył, to ci to dają...a ty se to weź x) No, to tyle...
____
Linki oddam w dobre ręce...
www.livin-it-up.net
www.sims.kelsha.net (jest na niej sławny grzybek z forum... B) )
www.wilkaresfunsims.com
www.thesims.pl (komu trzeba tłumaczyć :| )

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:39.