![]() |
Odp: Wredna, besztająca baba:/:/
Ja ją często spotykam, ale nie przeszkadza mi za bardzo, czasami karci moich simów gdy sie całują.
|
potwora, niszczy mi randki!;d
|
moim zdaniem jest spoko i lubie sie nią droczyć ;d. a jak macie jej dość to są na nią poradniki jak usunąć lub poprostu jak to ja robie jade na inna parcele i już nie przychodzi ;d;d;d
|
Cytat:
jak przychodzi do Ciebie na parcelę,to zbuduj "pokoik" poza domem ( na parceli ale np.za domem) moveobject on,tryb kupowania,babka do pokoiku...po jakimś czasie umrze. Sposób sprawdzony |
mi ją zeżarł krowokwiat XD. ale ja ja w sumie lubie, dodaje troche adrenaliny do gry.
|
A u mnie wcale się nie pokazuje. Jeszcze ani razu jej nie widziałam. Mogłabym ją wywołac przez kod ale potem boję się, że mi spokoju nie da ta pani Zadecka xD.
|
dodaj ją do kosza simów i tam po prawej jest taki kosz skasuj ją
|
Zerknijcie takzé: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=43962
Tam ja opisujé ,,wrzeszczácá babé". |
Ja ją bardzo rzadko spotykam. Tylko jak się moje simy całują to od razu bije torebką.;/ Ah, co za wścibskie babsko . ;/
|
Mi Zadecka nie przeszkadza tak bardzo. Kiedyś nawet mój sim grał z nią w kręgle. Widzieliście jaka ona dobrze w to gra? :o Normalnie szok
Zadecka najczęściej przychodzi, gdy moi simowie już wracają do domu, może dlatego nie jest taka uciążliwa :P Ale za nic bym jej nie usunęła - chyba, że bym miała tak, jak autorka tematu, czyli w ostateczności... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:04. |