![]() |
zrób sobie edytuj i przenieś :)
moim zdaniem w ts2 będą się zmieniać fryzury wraz z wiekiem :) |
Cytat:
|
Do czego do zmieniania fruzury?No niewiem jeszcze nie miałam Ts2 WIESZ
|
lika girl niktjeszczeniemialts2,bo tej gry jeszcze nie ma. Niebwem będzie,proszępoczytactrochę na ten tamat w innych dzialach. Tam jest dużorzeczy o ts2.Napewnocię to zaintetesuje.
|
Przecież wiem że nie wyszły tylko Raphi mnie troche denerwuje więc to było do niego ;)
|
Może w ts2 będzie taka pokojuwka co robi obiady,szofer jak jetseś bogatym simem,nowe kody,może będzie się dało zrobić samemu tort jak myślicie?Może być też do bani wszystko.Jak się ukarzą do zobaczymy.
|
No przecież niewiadmomo jak to będzie, więc wszystko zdarzyć się może...............
Ciekawe czy jak złodziej zakradnie się do domu to czy sim bedzie niereagował tak jak w TS1 czy też może jakoś będzie krzyczał hehe :lol: |
No wlasnie ja tez jestem ciekawa jak bedzie ze zlodziejami ;) Chyba sim bedzie krzyczal bo to ma byc przeciez tak jak w realu a przeciez w prawdziwym zyciu jak przychodzi zlodziej do mieszkania to czlowiek nie mija sie z nim w drzwiach tak jakby go nie widzial tylko krzyczy i wzywa policje. Hehe fajnie by bylo jakby w TS2 zlodziej moglby np. wziasc naszego sima zabrac dla okupu :D
|
No to by było coś... ;)
P.S Będą zmieniać się z czasem fryzury na pewno... :lol: |
No moze i tak będzie................Jeśli będe mieć TS2 to będzie cud.One napewno będą drogie.........Ale naciagne trochę rodziców, dziadków coś od brata wezmne i ja też mam troche forsy no i jakoś będzie :P Czemu w Polsce zawsze jakieś fajne gry są później, mogli o niej tak nie gadać bo teraz niemogę się jej doczekac :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:23. |