![]() |
Odp: Spojrzenie jednym okiem...
Super! Cieszę się, że coś takiego napisałaś! :P Czekam na więcej! Może dowiem się w końcu, co u Paola, Janki, Mirandy i reszty ;)! Pozdrawiam!
|
super:D ale jednak nie rozumiem dlaczego tylu Simów uśmierciłaś. zawsze mi szkoda rodzin, które tworzyły takie zgrane otoczenia. wiec po prostu je zostawiam, a sama gram w innej miejscowości.
|
Odp: Spojrzenie jednym okiem na Dziwnowo EPILOG
O ja cię! Jaka gru... puszysta Ofelia xD
Fajnie, że stworzyłaś epilog, bo możemy sobie jeszcze po podglądać Twoje Dziwnowo... :) Wiesz... właściwie znamy je już na wylot, nie szkoda Ci tego kończyć? Może opiszesz historię jeszcze jakiejś rodziny? :) |
Ciekawie jest w Twoim Dziwnowie. U mnie jest tam takie zamieszanie, ze juz nie ogarniam tego co sie w nim dzieje :D
Czekam niecierpliwie na c.d.n. xP |
Świetne uwielbiam twoje opowiadania, czekam na odcinek.
|
Naprawdę przykro, że uśmierciłaś tyle simów. =( Jakoś tak smutno się z nimi rozstawać =( ale nic nie trwa wiecznie xD Fajnie, że coś takiego napisałaś, czekam na c.d.n
|
Mi też trochę szkoda tych Simów.
Ale nadal najbardziej żałuję śmierci Eryki i Zooma. Naprawdę ich lubiłam. Aha, na zdjęciu, gdzie Ofelia błaga Mrocznego na kolanach, Oliwka przechodzi przez ścianę :P Ok, obszerniej skomentuję po ciągu dalszym epilogu, bo będę już mieć przed oczami całość i mi łatwiej będzie. :P A, i dzięki za to, co napisałaś w ostatnim poście w temacie "3". EDIT z 9.01.2008: Naomi, ależ Ty się zmieniłaś :P |
No świetnie, świetnie Naomi. Już nie mogę się doczekać, dalszej cześci epilogu. Uwielbiam Twoje Dziwnowo, powiem tyle, jest naprawde DZIWNE. Pozdrawiam i stawiam 10, Ariedale.
|
Lizek kobieta zmienną jest xP
i tylko krowa nie zmienia zdania xP a i co do dziecka to oczka są celowo zasłaniane CI co grają simami to wiedzą dużo o niemowlakach i wiedzą jak wygląda dziedziczenie rysy twarzy zaznaczają się po okresie niemowlęcym xP http://www.forum.thesims.pl/showpost...3&postcount=50 :D pozdrawiam :* |
Wiesz, jak patrzę na te zdjęcia dziecka i Zooma z Izą i Tytusem, to jeszce bardziej mi go żal, że zabrałaś mu(dziecku) rodziców. Iza i Tytus są przecież kościści, jakby nie było :P.
Podróże Rebeki Gold są już zamknięte, więc zapytam tutaj: skąd masz fryzurę Mirandy, którą zaczyna nosić podczas studiów(odcinek 6, jest na str. 12). Krótkie włosy, zaczesane za uszy. Bardzo bym prosiła...! Mogłabyś jeszcze raz mi napisać, skąd ogólnie ściągasz dodatki? Bo to były fajne stronki a nie wiem, czy jeszcze mam do nich linki... Dziękuję z góry i przepraszam za problem. Z niecierpliwością oczekuję kolejnego odcinka! Pozdrawiam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:02. |