![]() |
Odp: Wasze rekordy !!
Ciągle gram tą rodzinką. 13 miesięcy, i nie zamierzam kończyć. 5 pokoleń B)
|
Ja mam rodzinke dwa lata. Stworzona w warsztacie, zapisana jako osobni simowie i jako parcela spoczywają na moim pendrivie. Gram nimi średnio 5 razy na miesiąc, bo do simsów nie ciągnie mnie z powodu długiego ładowania - mam 14 gb dodatków z internetu. : ]
|
A ile godzin najwięcej spędziliście na simy jednego dnia? Przesiedziałam kiedyś 6 godz. Jak mnie bolała głowa...
|
Mój rekord? *sprawdza w plikach gry, kiedy zostało utworzone początkowe zdjęcie rodziny* Dwa miesiące i 23 dni. 6 pokoleń. A rekord w graniu to hmm 14 godzin :p Bez przerwy (oprócz krótkich na siku xd)
|
U mnie max. to 3 dni bo inaczej zwariuję :D.
|
Cytat:
ja jedną rodzinkę mam już trzeci rok, ale nie miałam okazji się nimi tak mega się rozbudować :) niemniej, nie mam zamiaru rezygnować z rozbudowywania jej, bo póki co mam tylko trzy pokolenia ;) |
Ej, nie pozwalaj se :D Dalej gram tą rodzinką i niczego takiego nie powiedziałem, ty ty... ty ruda myco ty! Aktualnie Córka założycieli i sisotra Róży (Róża to taka pierwsza dama, wyszła za służącego, co rodzina chce zataić, a mąż zgrywa wielce szlachcica xD) - Ala została wskrzeszona i kręci z Servem stworzonym przez córkę Rózy :> Powiem tylko, że wprowadziłem do gry też kilka nowych postaci, ale one są raczej wątkami pobocznymi, jak Kei Chan i Angie (?). To już z... 24, 25 miesięcy <3
|
Ja na razie gram jedną rodzinką przez około rok, ale na pewno na tym nie poprzestanę. Gra się całkiem przyjemnie. ;) 5 pokoleń, ale będzie więcej!
|
Ja teraz gram równolegle całym otoczeniem, ale pamiętam, że mój rekord wynosił 7 pokoleń :P
|
Mój rekord jak na razie wynosi 10 pokoleń :) Eh, pamiętam początki, jak zazdrosny o NzTŚ do trójki odtworzyłem siostry Zadeckie w ts2 :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:55. |