TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Który Sim jest najgłupszy? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3910)

Avantys Impremia 20.10.2010 13:03

Odp: Który Sim jest najgłupszy?

Kasandra Ćwir. Ciągle przychodzi i zajmuje plac zabaw :P

Master of Disaster 25.12.2010 10:07

He, a ja właśnie Kasandrę bardzo lubiłam. Jak już miałam Abrę, to kazałam jej rzucić zaklęcie przemiany w dorosłego i wyrosła na całkiem niezłą laskę :D Znalazła sobie fajnego faceta, pobrali się... Bardzo mnie wkurzyło, że w dwójce zrobili z niej taką ofiarę losu, i to na dodatek niezbyt atrakcyjną.

A do tematu, to chyba nie będę zbyt oryginalna - najbardziej wkurzał mnie Jan Nowak, ten flejtuch. Moich Simów też denerwował.

kalafjor 25.12.2010 10:55

Ja najbardziej nie lubiłem Henryka Ćwira vel. Mortiego.;) Miał romans z moją simką i przyszedł do niej z czekoladkami. Ona próbowała z nim flirtować, ale on tylko wpie:)przał te czekoladki:O. Jak zjadł wszystkie to poszedł do domu -,-'.

Trykuu. 07.01.2011 12:01

Cytat:

Napisał Vanessa (Post 1344221)
A ja nie lubie żadnych simów z miłowa, dziwnowa i werony:(

nie widzisz? to temat the sims 1. -,-
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
@Topic: Ja nie lubie rodziny Gotyccy. Wrr.

patryk916 14.01.2011 19:57

Każdego,który wiecznie przyłazi :)

Czyli całego klanu Ćwirów :D

Savigge 22.01.2011 11:59

Nienawidzę Jana, przychodzi i se beka, powalone dziecko :)

miłośniczka zwierząt 05.07.2011 17:55

ja ostatnio znielubiłam Majkę Ćwir po pierwsze mój sim z nią rozmawia przez telefon skończy rozmawiać idzie się, kąpać a Majka do mnie przychodzi i dzwoni do drzwi no i jeszcze mnie u niej denerwuje ten brak poczucia humoru .

Vanessa 06.07.2011 14:06

Dokładnie... Ćwirowie są okropni... wkurzaja mnie wszyskie rodzinki które sa w simach od razu po zainstalowaniu podstawy ... ; /

miłośniczka zwierząt 14.07.2011 10:52

Nowakowie też, są bardzo wkurzający zwłaszcza Jan bo Anię lubię ale, za Janem nie przepadam.

Cam 14.07.2011 12:05

Który sim jest najgłupszy? Mi się zdaje, że wszyscy mają podobny iloraz inteligencji ;)
Jeśli chodzi o to, którego sima najmniej lubię, to jest to Anna Nowak + te Papużki, czy jak im tam. Jan jest spoko, zrobiłam z niego mega biznesmana, teraz sobie żyje jak Bill Gates, i kto mu podskoczy? :D
U Ćwirów zrobiłam totalną sieczkę. Henryk jest piromanem, który podpala swój dom petardami :O Raz zdarzył się mały wypadek, teraz Kasandra jest zombie :D Majka niedługo ma wyjść za Jana, tylko muszą się najpierw porozwodzić, a potem pewnie wprowadzę Annę do Ćwirów :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:47.