![]() |
Odp: Który Sim jest najgłupszy?
Kasandra Ćwir. Ciągle przychodzi i zajmuje plac zabaw :P
|
He, a ja właśnie Kasandrę bardzo lubiłam. Jak już miałam Abrę, to kazałam jej rzucić zaklęcie przemiany w dorosłego i wyrosła na całkiem niezłą laskę :D Znalazła sobie fajnego faceta, pobrali się... Bardzo mnie wkurzyło, że w dwójce zrobili z niej taką ofiarę losu, i to na dodatek niezbyt atrakcyjną.
A do tematu, to chyba nie będę zbyt oryginalna - najbardziej wkurzał mnie Jan Nowak, ten flejtuch. Moich Simów też denerwował. |
Ja najbardziej nie lubiłem Henryka Ćwira vel. Mortiego.;) Miał romans z moją simką i przyszedł do niej z czekoladkami. Ona próbowała z nim flirtować, ale on tylko wpie:)przał te czekoladki:O. Jak zjadł wszystkie to poszedł do domu -,-'.
|
Cytat:
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. @Topic: Ja nie lubie rodziny Gotyccy. Wrr. |
Każdego,który wiecznie przyłazi :)
Czyli całego klanu Ćwirów :D |
Nienawidzę Jana, przychodzi i se beka, powalone dziecko :)
|
ja ostatnio znielubiłam Majkę Ćwir po pierwsze mój sim z nią rozmawia przez telefon skończy rozmawiać idzie się, kąpać a Majka do mnie przychodzi i dzwoni do drzwi no i jeszcze mnie u niej denerwuje ten brak poczucia humoru .
|
Dokładnie... Ćwirowie są okropni... wkurzaja mnie wszyskie rodzinki które sa w simach od razu po zainstalowaniu podstawy ... ; /
|
Nowakowie też, są bardzo wkurzający zwłaszcza Jan bo Anię lubię ale, za Janem nie przepadam.
|
Który sim jest najgłupszy? Mi się zdaje, że wszyscy mają podobny iloraz inteligencji ;)
Jeśli chodzi o to, którego sima najmniej lubię, to jest to Anna Nowak + te Papużki, czy jak im tam. Jan jest spoko, zrobiłam z niego mega biznesmana, teraz sobie żyje jak Bill Gates, i kto mu podskoczy? :D U Ćwirów zrobiłam totalną sieczkę. Henryk jest piromanem, który podpala swój dom petardami :O Raz zdarzył się mały wypadek, teraz Kasandra jest zombie :D Majka niedługo ma wyjść za Jana, tylko muszą się najpierw porozwodzić, a potem pewnie wprowadzę Annę do Ćwirów :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:47. |