![]() |
Ja mieszkamn w Lublinie... Mówicie, że to ma być na 17 listka, a jest jush grudzien ! Niestety... ts2:święta nadal nie ma w sklepach ... O co chodzi ? Niebyt zumiałam niektóre posty...
|
Cytat:
|
Mam jeszcze jedno pytanie co do dodatku , nie zrobilem sobie w tworzeniu rodziny dziecka i jeszcze nie robie przez bara bara i mam pytanie, co mozna robic dla dziecka poprzez Dodatek Świateczny? (Chodzi przede wszystkim o prezenty , mikolaja itp:) )
|
Widzisz... Jak szłam po prezent wybrać na mikołaja (tu: Ts2:NŻ) to nie było ;(. Pojade jeszcze na świta... jak będzie to na 100% kupie, ale jeszcze go nigdzie w media nie widziałam, a do tesco nie chce jechać... Tam jak toś zacznie to oglądać to oże coś popsc ? ..
|
Jak?
Mam 2 Pytania:
1. Jak zrobić wigilię bo na poprzedniej stronie tego tematu zamieściłem zdięcie które udowadnia że wigilia jest osobna 2. Jak zrobić Mikołaja? Bo upiekłem te ciastka przebrałem sima za Mikołaja i nic nowego się nie da zrobić. Ani klikając dzieckiem na "Mikołaja" ani odwrotnie. Ani na dzieciach ani na nastolatkach. Więc jak zrobić Mikołaja? |
Cytat:
|
No właśnie nie...
Niestety nie masz racji bo to są osobne święta dowody na to masz tu:http://sims.gry-online.pl/articles.p...bbcbadeb34144b
|
Poczuj święta! Nakryj stół świąteczny,
udekoruj dom Twojego Sima Jemiołą, Pończochami, Śniegowymi Bałwanami, Wieńcami... A może lapmkami świątecznymi? Przebierz się za Świętego Mikołaja! Uczestnicz w prawdziwej Wigilii! Nie zapomnij tylko o Sylwestrze, a tymbardziej o wystrzałowych fajerwerkach! Nowe rozszerzenie to nie tylko Wigilia, czy Sylwester, ale Wilekanoc, Chanukah, Kwanzaa i Wszystkich Świętych. Jeszcze nie mam tej gry ale bede miec 24 grudnia. Czy jest wielkanoc? |
Czy ktoś w końcu odpowie na moje pytania??
|
Cytat:
2. Ehh... nie da się zrobić mikołaja. Mikołaj sam przychodzi na początku imprezy noworocznej (około 20) Edit: Nie ma wielkanocy, nie ma haloween. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:57. |