TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Zestaw Świąteczny i Na Święta - Akcesoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39310)

^KaIsHa^ 14.12.2005 15:38

Ja mieszkamn w Lublinie... Mówicie, że to ma być na 17 listka, a jest jush grudzien ! Niestety... ts2:święta nadal nie ma w sklepach ... O co chodzi ? Niebyt zumiałam niektóre posty...

moniak1993 14.12.2005 16:12

Cytat:

Napisał ^KaIsHa^
Ja mieszkamn w Lublinie... Mówicie, że to ma być na 17 listka, a jest jush grudzien ! Niestety... ts2:święta nadal nie ma w sklepach ... O co chodzi ? Niebyt zumiałam niektóre posty...

Moze w Twoim miescie w sklepach jeszcze nie dostarczyli? moze idz do Media Marktu,Tescoo albo poprostu zamów przez internet ??

Kufel 14.12.2005 21:20

Mam jeszcze jedno pytanie co do dodatku , nie zrobilem sobie w tworzeniu rodziny dziecka i jeszcze nie robie przez bara bara i mam pytanie, co mozna robic dla dziecka poprzez Dodatek Świateczny? (Chodzi przede wszystkim o prezenty , mikolaja itp:) )

^KaIsHa^ 15.12.2005 07:20

Widzisz... Jak szłam po prezent wybrać na mikołaja (tu: Ts2:NŻ) to nie było ;(. Pojade jeszcze na świta... jak będzie to na 100% kupie, ale jeszcze go nigdzie w media nie widziałam, a do tesco nie chce jechać... Tam jak toś zacznie to oglądać to oże coś popsc ? ..

Tomek 15.12.2005 09:07

Jak?

Mam 2 Pytania:
1. Jak zrobić wigilię bo na poprzedniej stronie tego tematu zamieściłem zdięcie które udowadnia że wigilia jest osobna
2. Jak zrobić Mikołaja? Bo upiekłem te ciastka przebrałem sima za Mikołaja i nic nowego się nie da zrobić. Ani klikając dzieckiem na "Mikołaja" ani odwrotnie. Ani na dzieciach ani na nastolatkach. Więc jak zrobić Mikołaja?

moniak1993 15.12.2005 09:32

Cytat:

Napisał Tomek
Mam 2 Pytania:
1. Jak zrobić wigilię bo na poprzedniej stronie tego tematu zamieściłem zdięcie które udowadnia że wigilia jest osobna
2. Jak zrobić Mikołaja? Bo upiekłem te ciastka przebrałem sima za Mikołaja i nic nowego się nie da zrobić. Ani klikając dzieckiem na "Mikołaja" ani odwrotnie. Ani na dzieciach ani na nastolatkach. Więc jak zrobić Mikołaja?

Wigilia to impreza noworoczna. Klikasz na telefon domowy i wybierasz opcje =>Urządz przyjecie... =>Przyjecie noworoczne. Ta opcja jest dostepna tylko rano i po południu, a po 20.00 ona znika. Jesli chcesz aby do Ciebie przyszedł Mikołaj to musisz upiec ciastka Sw. Mikołaja. Klikasz na lowdowke i wybierasz "Podaj deser..." a pozniej klikasz "Ciastka Sw. Mikołaja" - musisz kupic fajerwerki,zaprosci gosci,zimne ognie, choinke... i bedziesz miał wigilie i sylwester. Pozniej przychodzi Stary rok i Mikołaj... i jest impreza!

Tomek 15.12.2005 11:08

No właśnie nie...

Niestety nie masz racji bo to są osobne święta dowody na to masz tu:http://sims.gry-online.pl/articles.p...bbcbadeb34144b

Agnes 15.12.2005 13:29

Poczuj święta! Nakryj stół świąteczny,
udekoruj dom Twojego Sima Jemiołą, Pończochami,
Śniegowymi Bałwanami, Wieńcami...
A może lapmkami świątecznymi? Przebierz się za Świętego Mikołaja! Uczestnicz w prawdziwej Wigilii! Nie zapomnij tylko o Sylwestrze, a tymbardziej o wystrzałowych fajerwerkach! Nowe rozszerzenie to nie tylko Wigilia, czy Sylwester, ale Wilekanoc, Chanukah, Kwanzaa i Wszystkich Świętych.

Jeszcze nie mam tej gry ale bede miec 24 grudnia. Czy jest wielkanoc?

Tomek 15.12.2005 15:05

Czy ktoś w końcu odpowie na moje pytania??

Vanillienné 15.12.2005 15:35

Cytat:

Napisał Tomek
Mam 2 Pytania:

1. Wigilia nie jest osobna. Zresztą to zdjęcie przedstawia po prostu simów wznoszących toast O.o
2. Ehh... nie da się zrobić mikołaja. Mikołaj sam przychodzi na początku imprezy noworocznej (około 20)

Edit: Nie ma wielkanocy, nie ma haloween.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:57.