![]() |
Odp: Co najczęściej kradną złodzieje na The Sims
Mnie dawno temu (u Ćwirów) Ukradł kanapę i komputer podajże. I to wszystko oczywiście do małego woreczka...
|
Komputer, krzesło za 1200 to duże do gotowania co dochodzi z randką (do małego worka) i chyba coś jeszcze wziął ...
|
Komputer i telewizor :) A może coś innego ?
|
mi najczęściej ostatnio kradną teleskop i komputer a nawet, szachownicę.
|
Najczęściej telewizor, trochę rzadziej komputer.
|
Mojej siostrze dzisiaj ukradł... taki kryształ ściągnięty z internetu (pozwalający uczyć się charyzmy, na zasadzie lustra). Schował to do tego swojego woreczka i uciekł, bo zapomniała zainstalować alarmu. Ale niezbyt się przejęła, bo jej Simka miała maksymalnie rozwiniętą charyzmę, więc tylko jej miejsce zajmował. Co ciekawe, w tym samym momencie odwiedzał ją Św. Mikołaj, właśnie jadł ciasteczka :D
|
Ostatnio przyjechał do mnie kuzyn i włączyłam mu rodzinę Dona Lotario. Ukradł mu telewizor.
pamiętam kiedyś MI ukradł stół do jadalni. ; PP . |
Heh, tak jak i u wielu osób nawet wczoraj zabrał mi TV :P szkoda tylko, że policja przybyła o kilka sekund za późno bo już słyszałem gwizdek policjantki Michaliny ^^ a złodziej miał już telewizor w worku.
|
Najczęściej kradł mi (nie gram już w jedynkę) telewizor, komputer. Raz ukradł mi krzesło, obraz :D
|
Sory za odkop, ale muszę to napisać :P
Mi dwa razy do Ćwirów kiedyś przyszedł i raz zwinął telewizor, a raz Nie-Pamiętam-Co. A tak, a propo złodzieji, MUSICIE TO ZABACZYĆ, KONIECZNIE :D http://www.youtube.com/watch?v=FMvZClYP_tA&NR=1 Tylko zamknijcie oczy i ustawcie głośniki na maksa przed włączeniem linku. I wyłączcie wszystkie głosy, które macie w domu. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:42. |